Σκόραρε κόντρα στον Ολυμπιακό, κόντρα στον ΠΑΟΚ, έβαλε δύο υπέροχα γκολ, όπως έκανε και πριν από λίγες ημέρες στο Αγρίνιο και στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.
Ο Μανού Γκαρθία είναι μαζί με τον Λορέν Μορόν οι κορυφαίοι παίκτες του Άρη σε αυτή τη σεζόν στην οποία η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι πρώτη στη βαθμολογία.
Ο Ισπανός μέσος βραβεύτηκε από τη Super League ως παίκτης του μήνα Σεπτεμβρίου και εν συνεχεία δήλωσε: «Πιστεύω πως ήταν ένας καλός μήνας για όλη την ομάδα. Είμαι περήφανος που κέρδισα αυτό το βραβείο και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι.
Ο Λορέν (σ.σ. Μορόν )συνεχίζει στην ίδια κατάσταση από πέρσι και εκτός από εκείνον υπάρχουν και άλλοι παίκτες που μπορεί να κερδίσουν αυτό το βραβείο. Κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα τα πάει πραγματικά καλά. Ευχαριστώ τους φιλάθλους, ευχαριστώ που έρχεστε στο γήπεδο και θέλουμε να σας βλέπουμε, όπως τις τελευταίες βδομάδες. Ελπίζω να είναι μια μεγάλη χρονιά για εμάς».
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Σε μια εποχή όπου το marketing επαναλαμβάνει τον βαρετό εαυτό του, η νέα Break και η καμπάνια που τη συνοδεύει έρχονται να αποδείξουν πως για να ξεχωρίσεις χρειάζεται τόλμη και αυθεντικότητα. Ένα υποδειγματικό case study, που συνομιλεί απροσποίητα με τη νέα γενιά και δείχνει πώς ένα brand μπορεί να εκσυγχρονιστεί και ταυτόχρονα να παραμείνει πιστό στις αξίες του.