Την εξεύρεση δίκαιης και βιώσιμης λύσης για το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας συζήτησαν σήμερα, σε συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκηςμε τους ιδιοκτήτες της «ΚΑΕ Ολυμπιακός», Παναγιώτη και Γεώργιο Αγγελόπουλο.
Στη συνάντηση συζητήθηκε η προοπτική παραχώρησης του ΣΕΦ προκειμένου η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού να έχει το δικό της «σπίτι».
Οι επαφές των δύο πλευρών θα συνεχιστούν, για να εξεταστούν όλες οι πτυχές του θέματος και να αντιμετωπιστούν τα εκκρεμή ζητήματα.
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος, ο Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό, Γιώργος Μυλωνάκης, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς και ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού, Στέλιος Κουτνατζής.
Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία γίνεται ολοένα πιο έξυπνη και διασυνδεδεμένη, η Xiaomi, 17 Series, μαζί με το ολοκληρωμένο οικοσύστημα που την πλαισιώνει από tablets, smartwatch και trackers προσφέρει μια πραγματικά connected και A.I. εμπειρία και μάλιστα με early bird προσφορές έως τις 15 Μαρτίου.
Τα Estates Costa Lazaridi απέκτησαν την πρώτη πιστοποίηση Αναγεννητικής Αμπελοκαλλιέργειας στη χώρα, ανοίγοντας έναν νέο δρόμο βιωσιμότητας για το ελληνικό κρασί