UEFA Europa Conference League: Ο ιστορικός τελικός του Ολυμπιακού κόντρα στη Φιορεντίνα έρχεται στην COSMOTE TV

UEFA Europa Conference League: Ο ιστορικός τελικός του Ολυμπιακού κόντρα στη Φιορεντίνα έρχεται στην COSMOTE TV

Ταυτόχρονη μετάδοση από το COSMOTE SPORT 1HD, το COSMOTE SPORT 4K και ελεύθερα για το κοινό από το YouTube κανάλι της COSMOTE TV

europa
- Πλούσια κάλυψη της δημοσιογραφικής ομάδας των καναλιών COSMOTE SPORT με ειδικές εκπομπές το τριήμερο 27-29/5

Ο μεγάλος τελικός του UEFA Europa Conference League είναι προ των πυλών και ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να γράψει ιστορία στην COSMOTE TV. Η σπουδαία αναμέτρηση των «ερυθρόλευκων» κόντρα στη Φιορεντίνα θα διεξαχθεί την Τετάρτη 29/5 στις 22.00 και θα μεταδοθεί ταυτόχρονα από το COSMOTE SPORT 1HD, το COSMOTE SPORT 4K σε 4Κ ανάλυση και από το επίσημο YouTube κανάλι της COSMOTE TV, ελεύθερα για το κοινό. Η έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών COSMOTE SPORT θα βρίσκεται στην καρδιά των εξελίξεων με πλούσιο ρεπορτάζ και ειδικές εκπομπές αφιερωμένες στον μεγάλο τελικό.

Ο Ολυμπιακός, ο οποίος βρίσκεται για πρώτη φορά στην ιστορία του σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης, άφησε εκτός τις Φερεντσβάρος, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Φενερμπαχτσέ και Άστον Βίλα. Από την άλλη, η Φιορεντίνα, βρίσκεται για δεύτερη σερί χρονιά στον τελικό της διοργάνωσης, αφού ξεπέρασε τα εμπόδια των Μακάμπι Χάιφα, Βικτόρια Πλζεν και Κλαμπ Μπριζ. Η ομάδα που θα κατακτήσει το τρόπαιο θα εξασφαλίσει και τη συμμετοχή της στο UEFA Europa League της επόμενης σεζόν.
Αφιέρωμα: Τελικός UEFA Europa Conference League (Ολυμπιακός - Φιορεντίνα) | COSMOTE SPORT HD
Κλείσιμο

Η δημοσιογραφική κάλυψη των καναλιών COSMOTE SPORT

Η COSMOTE TV θα κινείται σε ρυθμούς UEFA Europa Conference League από την Δευτέρα 27/5 έως και την Τετάρτη 29/5. Το διήμερο 27 & 28/5, η εκπομπή «UEFA Europa Conference League Final» (COSMOTE SPORT 1HD & YouTube) με τους Αντρέα Παλομπαρίνι και Τόλη Χριστοφοράκη, θα είναι στη διάθεση των τηλεθεατών από τις 21.00, προβάλλοντας πλούσια αφιερώματα, συνεντεύξεις, αναλύσεις, εκτενή ρεπορτάζ και ζωντανές συνδέσεις με την «ΑΕΚ Arena».

Το πρωί της Τετάρτης 29/5 από τις 10.25 το COSMOTE SPORT 1HD θα φιλοξενήσει τους σημαντικότερους αγώνες των «ερυθρόλευκων» στην φετινή τους πορεία στο UEFA Europa Conference League. Μεταξύ των αγώνων η εκπομπή «UECL Final Countdown» (10.25, 13.30, 15.40, 17.55) θα πραγματοποιεί ζωντανές συνδέσεις με τη Νέα Φιλαδέλφεια και την πλατεία Κοτζιά, όπου θα είναι στημένο το Fan Festival, μεταφέροντας το κλίμα πριν τον μεγάλο τελικό.
Ολυμπιακός - Φιορεντίνα, UEFA Europa Conference League, Τελικός | COSMOTE TV

Λίγο πριν τη σέντρα του αγώνα οι τηλεθεατές θα συντονιστούν στην εκπομπή «UEFA Europa Conference League Final» (19.00, COSMOTE SPORT 1HD & YouTube) με τους Στέφανο Αβραμίδη και Τόλη Χριστοφοράκη, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τα δύο «στρατόπεδα». Κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα πραγματοποιούνται απευθείας συνδέσεις με τον αγωνιστικό χώρο. Καλεσμένος θα είναι ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και προπονητής της ομάδας νέων, Δημήτρης Μαυρογενίδης.

Η εκπομπή θα επιστρέψει στις 00.30 (COSMOTE SPORT 1HD) μετά τη λήξη του αγώνα και την ανάδειξη του Κυπελλούχου. Η περιγραφή του αγώνα θα γίνει από τον Γιώργο Θαναηλάκη, ενώ η δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών COSMOTE SPORT (Λάμπρος Μπαλάφας, Μιχάλης Τσόχος, Δημήτρης Σπηλιόπουλος, Έλενα Παπαδοπούλου, Μανώλης Σπανόπουλος, Δημήτρης Ξαρλής, Χρήστος Κυριαζής, Ανδρέας Σερεβέτας και Πάρης Τσελεπίδης) θα βρίσκεται στις επάλξεις για να μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης