Κωπηλασία: Δύο τελικοί με Ντούσκο και Αναστασιάδου στο Ευρωπαϊκό

Κωπηλασία: Δύο τελικοί με Ντούσκο και Αναστασιάδου στο Ευρωπαϊκό

Ο Στέφανος Ντούσκος και η Ευαγγελία Αναστασιάδου διεκδικούν σήμερα Κυριακή 28/5 δύο ακόμη μετάλλια για την Εθνική ομάδα, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας

ntouskos_anastasiadou_rowing_evropaiko_0
Μετά τις επιτυχίες των Κοντού-Φίτσιου και Γκαϊδατζή-Παπακωνσταντίνου στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών γυναικών και ανδρών, που κατέκτησαν αργυρό και χάλκινο αντίστοιχα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποτυ διεξάγεται στο Μπλεντ της Σλοβενίας, ρίχνονται στη μάχη δύο ακόμη δυνατά «όπλα» της ελληνικής κωπηλασίας.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο, Στέφανος Ντούσκος, θα αγωνιστεί στον μεγάλο τελικό στο απλό σκιφ ανδρών, όπου προκρίθηκε με τη δεύτερη καλύτερη επίδοση. Ο δευτεραθλητής Ευρώπης, από το Μόναχο το περασμένο καλοκαίρι, θα διεκδικήσει ένα ακόμη μετάλλιο έχοντας στο μυαλό του -φυσικά- το χρυσό. Στον ίδιο τελικό θα έχει γνώρισμους αντιπάλους αφού ο Γερμανός Παγκόσμιος πρωταθλητής Όλιβερ Ζέιντλερ, ο Ολλανδός δευτεραθλητής κόσμου Λέοναρντ Βαν Λίερο και ο «χάλκινος» στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονάχου από τη Λιθουανία, Ντόβιντας Νεμεραβίσιους.

Η Ευαγγελία Αναστασίαδου, στο σκιφ ελαφρών βαρών, θα αγωνιστεί επίσης στον μεγάλο τελικό φιλοδοξώντας να εμπλουτίσει την ήδη μεγάλη συλλογή των μεταλλίων της. Η Ελληνίδα δευτραθλήτρια Ευρώπης, που έχει σαρώσει στις τελευταίες διοργανώσεις, θα έχει ως μεγαλύτερη αντίπαλό της την Παγκόσμια πρωταθλήτρια και πρωταθλήτρια Ευρώπης από τη Ρουμανία Ιονέλα Κόζμιουτς.

Ο αγώνας της Αναστασιάδου είναι προγραμματισμένος για τις 12:01 ενώ του Ντούσκου για τις 14:25. Και οι δύο θα μεταδοθούν ζωντανά από την ΕΡΤ3.

Δύο μικροί τελικοί για την Ελλάδα

Κλείσιμο
Τα αδέλφια Ζήσης και Δημήτρης Μπουκουβάλας θα αγωνιστούν στον τελικό Γ της δικώπου ανδρών, για τις θέσεις 13 μέχρι 18 (10:25) ενώ η Ευαγγελία Φράγκου θα αγωνιστεί στο Β τελικό του σκιφ γυναικών για τις θέσεις 7 με 12 (11:28).

ΠΗΓΗ: https://www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτός είναι ο «χάρτης» της νέας Βουλής - Τα 104 «πρωτάκια» και οι 75 γυναίκες του κοινοβουλίου της μιας ημέρας


Άνοιξαν οι κάλπες για τον β' γύρο των εκλογών στην Τουρκία - Ερντογάν ή Κιλιτσντάρογλου επιλέγουν οι Τούρκοι

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης