Ένας φίλος του ΠΑΟΚ πήγε το βράδυ του Σαββάτου (18/3) στο «PAOK Sports Arena» για να δει τον αγώνα βόλεϊ ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό με μια παράξενη μάσκα.
Ο φίλος του «δικεφάλου του Βορρά» ήταν μόνος του στις εξέδρες χωρίς κανείς να μπορεί να καταλάβει τι συμβόλιζε η μάσκα του
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cr9rvikxvw7t)
Ο αγώνας
Με τον ΠΑΟΚ είναι και τυπικά 2ος και τον Ολυμπιακό και τυπικά πρώτος, η μεταξύ τους αναμέτρηση που θα έκλεινε και την κανονική διάρκεια της Volley League, έδειχνε περισσότερο να είναι αγγαρεία. Μια αγγαρεία κυρίως για τους Πειραιώτες που έχοντας λίγες πριν κατακτήσει το Challenge Cup, τον τρίτο Ευρωπαϊκό τίτλο στην ιστορία τους στο κατάμεστο ΣΕΦ, κατέβηκαν στο Παλατάκι με την 2η εξάδα.
Αυτό το εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο ο γηπεδούχος ΠΑΟΚ και παίζοντας σοβαρά έκανε περίπατο επικρατώντας με 3-0 (25-11, 25-18, 25-22), Ένα αποτέλεσμα που όπως αναφέραμε δεν αλλάζει σε τίποτα την βαθμολογική θέση των δύο ομάδων. Έτσι οι πρώτοι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν με πλεονέκτημα έδρας κόντρα στον Μίλωνα και οι δεύτεροι «ασπρόμαυροι» επίσης με πλεονέκτημα έδρας κόντρα στον Παναθηναϊκό. Οι ημιτελικοί θα κριθούν στις 3 νίκες, χωρίς να μετράνε τα αποτελέσματα στην κανονική διάρκεια.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.