Άστον Βίλα: Διέρρευσε η λίστα με τα πρόστιμα που επιβάλλει ο Τζέραρντ στους παίκτες!
Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η λίστα με τα ποσά που καλούνται να πληρώσουν ανάλογα με το παράπτωμα στο οποίο έχουν υποπέσει οι παίκτες των «χωριατών»!
Ο Στίβεν Τζέραρντ κάνει τα πάντα για να βελτιώσει τα αγωνιστικά στάνταρ της Άστον Βίλα. Μεταξύ άλλων ο άλλοτε θρύλος της Λίβερπουλ είναι ιδιαίτερα αυστηρός με το θέμα της πειθαρχίας επιβάλλοντας χρηματικά πρόστιμα στους παίκτες της ομάδας για μια... μεγάλη λίστα από παραπτώματα όπως, για παράδειγμα 200 λίρες για κάθε ΕΝΑ λεπτό που καθυστερούν να βγουν στον αγωνιστικό χώρο για προπόνηση!
Οι «χωριάτες» τερμάτισαν 14οι στην Premier League της περυσινής σεζόν κι ο «Stevie G» που ανέλαβε τη Βίλα τον περασμένο Νοέμβριο - στοχεύει στο top-10 στην επερχόμενη εκστρατεία, η οποία ξεκινά στις 6 Αυγούστου. Στο πλαίσιο της προσπάθειάς του φαίνεται να είναι και μια λίστα με τα πρόστιμα που επιβάλλονται στους παίκτες. Λίστα που διεύρρευσε και φυσικά έχει γίνει viral!
Η καθυστέρηση στο γήπεδο για προπόνηση είναι πολύ... ακριβό χόμπι αφού κοστίζει 200 £ το λεπτό, ενώ το να ξεχάσουν να φέρουν μια τούρτα γενεθλίων σε κάποιον συμπαίκτη τους που γιορτάζει επισύρει πρόστιμο 50 λίρες!
Άλλα πρόστιμα περιλαμβάνουν: το να μην αφήνουν τις σαγιονάρες στο ντους (100 £), να μην αφήνουν μαχαιροπήρουνα στο τραπέζι του δείπνου (£100). Επίσης, αν κάποιος παίκτης αποβληθεί από έναν αγώνα (με κόκκινη κάρτα) τότε πρέπει να βγάλει έξω για φαγητό όλη την ομάδα εντός τεσσάρων εβδομάδων από την ημέρα της αποβολής του!
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.