Champions League - Roland Garros: Το κουίζ της Σβιόντεκ για τον τελικό

Champions League - Roland Garros: Το κουίζ της Σβιόντεκ για τον τελικό

Η Ίγκα Σβιόντεκ έφτασε στις 31 σερί νίκες στο 2022 είναι στους "16" του Roland Garros αλλά το μυαλό της είναι στον τελικό του Champions League

FTsc1GgUUAAjKAb
Είναι η κορυφαία τενίστρια στον κόσμο και το δείχνει με κάθε ευκαιρία στο κορτ. Η Ίγκα Σβιόντεκ έφτασε τις 31 σερί νίκες στο 2022 και είναι στον 4ο γύρο του Roland Garros αφού απέκλεισε την Κόβινιτς.

Μετά από το παιχνίδι της στο Παρίσι η Πολωνή που είναι μέλος της Λέγκια Βαρσοβίας έγραψε στην κάμερα το ποδοσφαιρικό της μήνυμα που αφορούσε τον τελικό του Champions League ανάμεσα στην Ρεάλ και την Λίβερπουλ!

"Ρεάλ Μαδρίτης ή Λίβερπουλ;", ήταν το ερώτημα που έθεσε η νεαρή τενίστρια που κέρδισε το Roland Garros το 2020. Εν συνεχεία μίλησε για το ποδοσφαιρικό παιχνίδι και αποκάλυψε πως δεν θα πάει στο Παρκ Ντε Πρενς.

«Ήμουν περίεργη να δω τι θα πει ο κόσμος. Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει και δεν θα υποστηρίξω καμία ομάδα, γιατί δεν είμαι τόσο μεγάλη φαν του ποδοσφαίρου. Δεν βλέπω και τόσο πολύ.



Κλείσιμο
Είδα τα τελευταία Euro, αλλά δεν παρακολουθώ τόσο πολύ το Champions League και δεν μπορώ να διαλέξω έτσι μια ομάδα, γιατί είναι τελικός.

Και οι δύο είναι πολύ καλές. Μέρος της ομάδας μου υποστηρίζει τη Ρεάλ, αλλά άλλο μέρος είναι οπαδοί της Μπαρτσελόνα, οπότε δεν ξέρω αν θέλουν να νικήσει η Ρεάλ.

Το σκεφτόμουν και ήθελα πολύ να πάω, γιατί δεν έχω δει ποδοσφαιρικό αγώνα καλού επιπέδου. Μπορούσα να πάω, αλλά δεν ήξερα αν θα επηρεάσει τον ρυθμό μου και το τουρνουά. Για την ώρα είναι λίγο επικίνδυνο για μένα, οπότε αποφάσισα να συνεχίσω τη ρουτίνα μου», είπε η Ίγκα.


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Ράινερ θύμα δύο απαγωγών - Ο πόλεμος των γονέων και η διαμάχη ελληνικής και νορβηγικής δικαιοσύνης

Αγωνία για τα ελληνικά πληρώματα μετά την πειρατεία στον Περσικό Κόλπο - Έντονο διάβημα του ΥΠΕΞ

Επιχείρηση διάσωσης μιας όρκας που βρέθηκε στον ποταμό Σηκουάνα - Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης