Εμπαπέ: Επιλέγει παραμονή στην Παρί

Εμπαπέ: Επιλέγει παραμονή στην Παρί

Ο Κιλιάν Εμπαπέ όλα δείχνουν ότι έχει αποδεχτεί την πρόταση ανανέωσης της Παρί Σεν Ζερμέν και κλείνει την πόρτα στην Ρεάλ Μαδρίτης - Σύμφωνα με πληροφορίες ενημέρωσε τον Πέρεθ για την απόφαση του να μην μετακινηθεί στην Ρεάλ και ευχήθηκε καλή επιτυχία για τον τελικό του Champions League 

25697362
Μια ανάσα από την ανανέωση του συμβολαίου του με την Παρί Σεν Ζερμέν είναι ο Κιλιάν Εμπαμπέ.

Ο Γάλλος μέσος που έχει προτάσεις από την Παρί και από την Ρεάλ φαίνεται ότι έχει αποφασίσει να παραμείνει στην ομάδα της Γαλλίας τα τρία επόμενα χρόνια.

Το Sky Italia και ο Γκιγιέμ Μπαλάκ μετέφερε την είδηση ότι ο Κίλιαν Εμπαπέ και θα υπογράψει σύντομα την επέκταση του συμβολαίου του. Η ανακοίνωση θα πραγματοποιηθεί μετά την ολοκλήρωση του αγώνα με την Μετς που είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο (22:00).



Κλείσιμο
Από την άλλη ο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο έγραψε ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα αλλαγής της απόφασης του Μπαπέ και πως εκείνος θα υπογράψει τελικά το νέο τριετές συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Η γαλλική L' Equipe σημειώνει ότι το θέμα έχει τελειώσει υπέρ της Παρί αλλά ακόμη δεν υπάρχει υπογραφή σε συμβόλαιο. 

Αυτόν τον μήνα, ο Γάλλος ψηφίστηκε ο παίκτης της χρονιάς στη Ligue 1 για τρίτη φορά, αφού σημείωσε 25 γκολ και 17 ασίστ καθώς η PSG κέρδισε τον τίτλο του πρωταθλήματος. Στο Champions League, η PSG τερμάτισε δεύτερη στον όμιλό της πίσω από τη Μάντσεστερ Σίτι πριν αποκλειστεί από τη Ρεάλ Μαδρίτης στη φάση των 16.

Θυμίζουμε ότι η Παρί επανήλθε με νέα πρόταση προσφέροντας 100 εκατομμύρια ευρώ ετησίως στον Εμπαπέ, κάτι που σημαίνει πως ο Γάλλος θα αμείβεται με τα διπλάσια χρήματα από αυτά που ισχυριζόταν άλλο δημοσίευμα τα προηγούμενα 24ωρα, δηλαδή περί τα 8.5 εκατομμύρια μηνιαίως.

Μάλιστα το ρεπορτάζ αναφέρει ότι εάν υπογράψει στον λογαριασμό του θα πιστωθούν 300 εκατομμύρια ευρώ! Θυμίζουμε το συμβόλαιο του τελειώνει στις 30 Ιουνίου. 


Το τηλεφώνημα στον Πέρεθ 

Σύμφωνα με το ESPN o Εμπαπέ μίλησε  με τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης Φλορεντίνο Πέρεθ  για να τον ενημερώσει για την απόφασή του.  

O Ισπανός δημοσιογράφος, Τζοσέπ Πεντρερόλ αποκάλυψε μάλιστα στo «El Chiringuito» το περιεχόμενο του μηνύματος. 



«Θέλω να σας ενημερώσω πως επέλεξα να μείνω στην Παρί Σεν Ζερμέν. Θέλω να σας ευχαριστήσω που μου δώσατε την ευκαιρία να παίξω για τη Ρεάλ Μαδρίτης, την ομάδα που υποστηρίζω απ’ όταν ήμουν παιδί. Ελπίζω να καταλαβαίνετε την απόφασή μου, καλή τύχη στον τελικό του Champions League», ανέφερε ο Γάλλος σταρ.

Επίσης το αμερικανικό δίκτυο αναφέρει ότι ο  23χρονος Γάλλος είπε στους ανθρώπους της Παρί ποιον θέλει για τεχνικό διευθυντή και θα έχει λόγο και για τον προπονητή. 

Υπενθυμίζεται ότι οι Μαδριλένοι προσέφεραν 50.000.000 ευρώ έως το 2024 και 120 εκατ. ευρώ μπόνους υπογραφής. Ήδη στην Ισπανία μετά από το "ναυάγιο" του Εμπαπέ γράφουν για κίνηση της Ρεάλ για αγορά του Γάλλου, Ορελιέν Τσουαμενί. 



Ειδήσεις σήμερα:

Τρέμω για τη στιγμή που θα πρέπει να πω στη Λυδία τι έγινε, λέει ο πατέρας της Καρολάιν

«Πηγή υπερμετάδοσης» της ευλογιάς των πιθήκων μια σάουνα στη Μαδρίτη και ένα «φεστιβάλ Φετίχ» στο Βέλγιο

Υπουργείο Πολιτισμού: Η απάντηση στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος μετά την ανάκληση της δωρεάς για τους «Δεσμώτες του Φαλήρου»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης