Εθνική: Έγινε η πρώτη επαφή Πογιέτ με Σωκράτη - Μανωλά

Εθνική: Έγινε η πρώτη επαφή Πογιέτ με Σωκράτη - Μανωλά

Ο Ουρουγουανός προπονητής προσέγγισε την πλευρά των δύο έμπειρων στόπερ του Ολυμπιακού με την επισήμανση πως τους υπολογίζει για το προσεχές διάστημα

ethniki
Ο Γκουστάβο Πογιέτ, όπως ακριβώς είχε επισημάνει, έκανε έναν κύκλο επαφών με κάθε ενδιαφερόμενο για τις προσεχείς κλήσεις της Εθνικής μας ομάδας (σε πρώτη φάση για τα προσεχή φιλικά παιχνίδια της). Πάνω σε αυτό το πλαίσιο σύμφωνα με το ρεπορτάζ και τις πληροφορίες ο Πογιέτ επικοινώνησε με την πλευρά των δύο παικτών του Ολυμπιακού. Και με τον Μανωλά και με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, θέλοντας να τους μεταφέρει πως υπολογίζονται για το επόμενο διάστημα για την Ελλάδα.

Οι δύο έμπειροι στόπερ δεν προέκυψε να είναι αρνητικοί για την Εθνική. Ωστόσο η συνέχεια θα φανεί και θα κριθεί στις κλήσεις που θα γίνουν είτε τη Δευτέρα είτε την Τρίτη.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έχει 90 συμμετοχές με την Εθνική και το τελευταίο του χρονικά ματς ήταν το 2019 στο 1-1 με το Λιχτενστάιν. Στο ίδιο παιχνίδι στις 8 Σεπτεμβρίου του 2019 ήταν και η τελευταία συμμετοχή του Μανωλά. Ο Μανωλάς έχει από την άλλη 42 ματς στην Ελλάδα.

Να υπενθυμιστεί πως και ο Τζον Φαν'τ Σχιπ, ο προηγούμενος προπονητής είχε κάνει σχετικές προσπάθειες. Εν τέλει όμως οι δύο έμπειροι μπακ δεν είχαν επιστρέψει στις τάξεις της Ελλάδας. Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση του Σιόβα για την Εθνική. Όλα βέβαια θα κριθούν και θα φανούν στις προσεχείς κλήσεις.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης