Γιουβέντους: Ο Βλάχοβιτς χώρισε την «καυτή» φίλη του για τα... μάτια της «Μεγάλης Κυρίας» - Δείτε φωτογραφίες

Γιουβέντους: Ο Βλάχοβιτς χώρισε την «καυτή» φίλη του για τα... μάτια της «Μεγάλης Κυρίας» - Δείτε φωτογραφίες

Η Γιουβέντους... τίναξε την μπάνκα στον αέρα, για ν' αποκτήσει τον Ντούσαν Βλάχοβιτς και ο Σέρβος επιθετικός αποφάσισε να τελειώσει την σχέση του με την Μαριασόλε Πόλιο, για ν' αφοσιωθεί στη «Μεγάλη Κυρία»

vlahovic-kopela3
Τίτλοι τέλους στη σχέση της Μαριασόλε Πόλιο με τον Ντούσαν Βλάχοβιτς για τα ... μάτια της Γιουβέντους.

Σύμφωνα με το ιταλικό περιοδικό "Chi" ο Σέρβος δεν είναι πλέον ζευγάρι με την νεαρή Ιταλίδα ηθοποιό και ο λόγος που το αποφάσισε είναι η Γιουβέντους.



Η "Μεγάλη Κυρία" έβγαλε από τα ταμεία της 80 εκατ. ευρώ κατά την διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου για να τον αποκτήσει από την Φιορεντίνα και εκείνος με την σειρά του προτίμησε να  μείνει πιστός μόνο σ' εκείνη.


Κλείσιμο

Ο 21χρονος φορ που είναι πρώτος σκόρερ στη Serie A θέλει να αφοσιωθεί στη νέα του ομάδα και να την οδηγήσει με τα γκολ του σε τίτλους σε Ιταλία και Ευρώπη. Με την Μαριασόλε που είναι εκτός από ηθοποιός, συγγραφέας αλλά και influencer δεν είχαν αποκαλύψει ποτέ επίσημα τη σχέση τους.

Είχαν ανταλλάξει καρδιές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έως εκεί.

vlahovic


Η Μαριασόλε Πόλιο γεννήθηκε το 2003 και είναι το κορίτσι-θαύμα της Ιταλίας αλλά και ένα κορίτσι που δεν διστάζει να "τσαλακωθεί" μέσα από τις σχέσεις της. Πάντως η ιστορία της με τον Βλάχοβιτς σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τα social media ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2021.

MARISIOLA


Η νεαρή Ναπολιτάνα έχει περισσότερους από 1,5 εκατ. followers στo Instagram και είναι διάσημη influencer στη γειτονική χώρα.

Απασχολεί συχνά τα media για τις σχέσεις της και έχουν γραφτεί κατά καιρούς κουτσομπολιά για τα "μπλεξίματα" της με τον Τζιοβάννι Αντονάτσι (γιος του τραγουδιστή Μπιάτζιο Αντονάτσι), με τον ράπερ Σίβα αλλά και τον Ντέντυ που κάνει θραύση ως τραγουδιστής στην Ιταλία.

Με τον τελευταίο τους είχαν φωτογραφίσει χέρι-χέρι στην Νάπολη ενώ τον Νοέμβριο του 2021 είχαν δημοσιεύσει κοινή τους φωτογραφία!

Τώρα όσο αφορά τις επαγγελματικές δραστηριότητες της η Πόλιο συμμετείχε μόλις στα 13 της στα γυρίσματα του "Don Matteo" στο ρόλο της Σοφία και σε πολύ μικρή ηλικία άρχισε σπουδές στην υποκριτική.

Το 2016 ξεκίνησε να φτιάχνει βίντεο με διάφορες καθημερινές ιστορίες τα οποία ήταν πολύ δημοφιλή. Το 2018 πρωταγωνίστησε στην ταινία «Se Son Rose».

Αργότερα θα αναλάβει την συμπαρουσίαση του μουσικού σόου του Battiti Live. Το 2021 θα πρωταγωνιστήσει σε ταινία μικρού μήκους «The Queen of Hearts» η οποία παρουσιάστηκε στο Φεστιβάλ της Βενετίας.


Ειδήσεις σήμερα:

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Καταδικάστηκε σε 5ετή φυλάκιση με αναστολή για το revenge porn

Αρχεία της ΕΣΣΔ: Η σχέση μίσους Ζαχαριάδη - Βαφειάδη και ο εμφύλιος μέσα στον Εμφύλιο

Βρετανία: Ο Μπόρις Τζόνσον ανακοίνωσε την κατάργηση όλων των περιορισμών κατά του κορωνοϊού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης