Την ώρα που η Μπορούσια Ντόρτμουντ ετοιμάζεται να μεγαλώσει την ελληνική της παροικία με την άφιξη του Γιάννη Κωνσταντέλια, φρόντισε να... αποθεώσει τον Κωνσταντίνο Καρέτσα.
Ο 18χρονος Έλληνας μεσοεπιθετικός αφού συστήθηκε στους οπαδούς της νέας του ομάδας με το εκπληκτικό γκολ κόντρα στην Άρσεναλ, πήρε μια πρώτη γεύση από την ατμόσφαιρα στο Signal Iduna Park και φρόντισε να καταθέσει τα... διαπιστευτήρια του στο φιλικό με τη Ρόμα.
«Είναι απόλαυση να τον βλέπεις...», ήταν η λεζάντα στο βίντεο που ετοίμασαν οι Βεστφαλοί για τα κατορθώματα του Καρέτσα.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.