Σάλα: Στη φυλακή για 18 μήνες ο άνθρωπος που οργάνωσε τη μοιραία πτήση
Ανακοινώθηκε η ποινή του Ντέιβιντ Χέντερσον για τη μοιραία πτήση που επέβαινε ο Εμιλιάνο Σάλα και αυτή είναι 18 μήνες φυλάκιση
Στη φυλακή ο άνθρωπος που οργάνωσε τη μοιραία πτήση τουΕμιλιάνο Σάλα. Ο Ντέιβιντ Χέντερσον, είχε κριθεί ένοχος στις 28 Οκτωβρίου και για σήμερα είχε προγραμματιστεί να ανακοινωθεί η ποινή του από την εισαγγελία. Όπερ και εγένετο.
Αυτή είναι 18 μήνες φυλάκιση για το γεγονός ότι δεν είχε πάρει την κατάλληλη άδεια για να οδηγήσει το αεροσκάφος, το οποίο έπεσε στη θάλασσα της Μάγχης, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους ο Αργεντινός άσος, αλλά και ο πιλότος, Ντέιβιντ Ίμποτσον.
Υπενθυμίζεται ότι ο Σάλα είχε κλείσει στην Κάρντιφ στις 19 Ιανουαρίου του 2019, παίρνοντας μεταγραφή από τη Ναντ και δύο ημέρες έχασε τη ζωή του μέσω της μοιραίας πτήσης.
Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος υπέβαλε επίσημα αίτηση για την ίδρυση του Deree University - Τι σημαίνει αυτό για τους υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες που θέλουν ένα πτυχίο, το οποίο θα αναγνωρίζει επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»