Άρης: Κλείνει τον Μαουρίσιο Λέμος για αντί-Ροζ

Άρης: Κλείνει τον Μαουρίσιο Λέμος για αντί-Ροζ

Οι Τούρκοι γράφουν πως o Ουρουγουανός στόπερ της Φενέρμπαχτσε, Μαουρίσιο Λέμος, βρίσκεται στο στόχαστρο του Άρη, με τις δύο πλευρές, μάλιστα, να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία

fener_191131
Μετά την αποχώρηση του Λίντσεϊ Ροζ, που θα συνεχίσει την καριέρα του στη Λέγκια Βαρσοβίας, για τον Άρη είναι επιτακτική η ανάγκη απόκτησης στόπερ και δη ποιοτικού, καθώς ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός ήταν από τους στυλοβάτες των «κίτρινων».

Σύμφωνα, λοιπόν, με τουρκικά ΜΜΕ, μεταξύ των οποίων και η έγκυρη Μilliyet, ο Άρης έχει βάλει στο στόχαστρο τον Ουρουγουανό στόπερ Μαουρίσιο Λέμος, ο οποίος θα αποτελέσει παρελθόν από τη Φενέρμπαχτσε και μάλιστα τονίζεται πως οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία!

Mauricio Lemos • Defensive Skills & Goals | HD


Για την ακρίβεια αναφέρουν ότι είναι θέμα χρόνου η αποδέσμευση του 25χρονου από την τουρκική ομάδα και η μετακόμισή του στη Θεσσαλονίκη!

Ο Ουρουγουανός κεντρικός αμυντικός μεταγράφηκε στη Φενέρ το περασμένο καλοκαίρι, μετά από μία εξαιρετική σεζόν στη Λας Πάλμας (27αγώνες, ένα γκολ). Στη Φενέρμπαχτσε, ωστόσο, δεν βρήκε χρόνο συμμετοχής και είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι χρησιμοποιήθηκε σε μόλις δέκα αγώνες.

Κλείσιμο
Στη Λας Πάλμας έπαιξε συνολικά τρία χρόνια, μετρώντας 81 συμμετοχές, ενώ για ένα μικρό διάστημα ήταν στην ιταλική Σασουόλο, αλλά και στη Ρούμπιν Καζάν. Έχει, επίσης, τρεις συμμετοχές στην εθνική Ουρουγουάης.

Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα:
Αποκαλύψεις της Parisien για την εθνική Γαλλίας: Γκρίνιες, κόντρες και ρατσιστικά επεισόδια

Φωτιά στην Κεφαλονιά: Στάχτη πάνω από 10.000 στρέμματα δάσους - Κάηκαν στάβλοι με ζώα

Τεράστιες ουρές στο Σύνταγμα για ένα δωρεάν rapid test από τον ΕΟΔΥ ενόψει των νέων μέτρων από αύριο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης