Super League: Play off στις 7 Ιουνίου, σέντρα στο νέο πρωτάθλημα στις 6 Σεπτεμβρίου

Super League: Play off στις 7 Ιουνίου, σέντρα στο νέο πρωτάθλημα στις 6 Σεπτεμβρίου

Το σχέδιο επανεκκίνησης της αγωνιστικής δραστηριότητας μετά και τη συνεδρίαση της Υγειονομικής Επιτροπής της ΓΓΑ

superleague
Το νέο σχέδιο των στελεχών της Superleague για έναρξη των play offs και των play out στις 7 Ιουνίου, λήξη της σεζόν στο τέλος Ιουλίου, μίνι διακοπές των παικτών και έναρξη του νέου πρωταθλήματος στις 4 Σεπτεμβρίου, βγήκε αργά το βράδυ της Τετάρτης στη δημοσιότητα.

Μετά και τη σημερινή συνεδρίαση της Υγειονομικής Επιτροπής της ΓΓΑ με τον ΕΟΔΥ το… restart project του ελληνικού ποδοσφαίρου μπαίνει στην τελική ευθεία του. Αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, μέχρι την Παρασκευή η Επιτροπή θα στείλει στη Superleague τα μέτρα που θα λαμβάνονται σε περίπτωση κρούσματος κορωνοϊού. Αν δεν αποφασίσει 14ήμερη καραντίνα όλης της ομάδας (παρά μόνο του παίκτη ή των παικτών που θα έχουν προσβληθεί), οι σύλλογοι της Superleague θα ψηφίσουν την προσεχή Δευτέρα (18 Μάη) υπέρ της επανεκκίνησης του πρωταθλήματος (απαιτούνται ¾ των ψήφων σύμφωνα με τον καινούριο νόμο του Υφ. Αθλητισμού).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του gazzetta.gr το πλάνο των στελεχών της Superleague είναι το εξής: α) επανεκκίνηση των play offs από τις 7 Ιουνίου, δηλαδή περιθώριο τριών επιπλέον εβδομάδων για προπονήσεις β) λήξη της σεζόν μαζί με ημιτελικούς και τελικό Κυπέλλου στο τέλος Ιουλίου γ) ολιγοήμερες διακοπές (15 ημερών) για τους παίκτες των περισσότερων ομάδων δ) έναρξη του νέου πρωταθλήματος στις 6 Σεπτεμβρίου.

Αυτό είναι το τωρινό πλάνο, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε και το ΔΣ της Superleague με τηλεδιάσκεψη την προσεχή Δευτέρα προκειμένου να επικυρωθεί από τη Λίγκα. Σημειώνεται ότι ήδη η Superleague έχει κάνει αίτημα για εκκίνηση των ομαδικών προπονήσεων και το πράσινο φως αναμένεται να δοθεί την επόμενη εβδομάδα.

Ειδήσεις σήμερα

Ορδές κατσικιών επελαύνουν στην Καλιφόρνια εν μέσω πανδημίας

Θεσσαλονίκη: Το αδιαχώρητο έξω από καταστήματα με «take away» ποτά - Δείτε φωτογραφίες

Επιστολή εργάτριας του σεξ στον Μητσοτάκη: Σε λίγες ημέρες θα πεινάσω
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης