Οι «ασπρόμαυροι» είχαν προαναγγείλει ότι θα καταγγείλουν τον Ολυμπιακό, με αφορμή την εισήγηση της κ. Σπανού, στην Ομοσπονδία Ευρωπαϊκών Συλλόγων (ECA), που εδρεύει στη Νιόν πολύ κοντά στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.
Η καταγγελία προχώρησε με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να αποστείλει την καταγγελία-ενημέρωση στην ECA, με την οποία ζητάει να προβεί σε αποβολή του Ολυμπιακού, μέχρι τουλάχιστον την εκδίκαση.
Παράλληλα, οι «ασπρόμαυροι» ζητούν την αποβολή από το ΔΣ της κ. Σουλούκου, που εκπροσωπεί την ΠΑΕ Ολυμπιακός στην ECA, λόγω της παραπομπής των «ερυθρόλευκων» σε δίκη στην Επιτροπή Δεοντολογίας για χειραγώγηση αγώνων.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.