Ρεβίθια φούρνου με πολύχρωμες πιπεριές

revithia-fournou-me-piperies-ANOIGMA-575x427

Φτιάχνουμε ένα από τα πιο νόστιμα φαγητά με όσπρια!

ΣΧΟΛΙΑ (12)

apollolopoulos

το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού!! δευτερη φορα το ιδιο λαθος... αντιγραφη και επικολληση της αδειας συνταγης δευτερη φορα!

τσιου

Αντιγραφή του τίτλου του άρθρου και αναζήτηση και ω του θαύματος να η συνταγή στο olivemagazine!!!

ανωνυμος

Αυτοι που ξερουν να μαγειρευουν καταλαβαινουν αμεσως την συνταγή και την εκτελεση από την φωτογραφια

Μυρσίνη

Που είναι η συνταγή βρε παιδιά ???

mitsos

Είναι δύσκολη η συνταγή και δεν θα τα καταφέρεις, καλύτερα να παραγγείλεις πιτογυρα η πίτσα

kz

Μπράβο σας, να μας πείτε και πώς το φτιάξατε! (μόνο η φωτογραφία φαίνεται...)

koulis

Ζόρισε και λίγο το μυαλό σου αν βεβαια έχεις και θα το μάθεις πως φτιάχνεται κύριε….. Κου Ζου

k

Άντε ρε καραγκιόζη!!

Οκ, η συνταγη:

Μενουμε δεκα μερες απλυτοι και μετα παμε στο μπακαλη της περα γειτονιας (πρωην ελασιτη) και αγοραζουμε ρεβυθια Βουλγαριας απο το κομπινατο του Δημητρωφ (πρωην γραμματεα του τοπικου ΚΚΒ) κα λαδι απο την Αλβανια. Αν εχουμε πλυθει, τοτε πριν παμε, κανουμε βαρελακι στο περιστερωνα. Αν δε βρωμαμε, ρεβυθια δεν μας πουλαει. Μετα παμε στο μαναβη παρα διπλα και αγοραζουμε κοκκινες πιπεριες απο το χωραφι πισω απο το στεκι του Μαξιμου. Ειναι μεν ανοστες κα ζαρωμενες αλλα ιδιαιτερα κοκκινες. Περνουμε τηλεφωνο τον Καρανικα να μας συμβουλεψει ποση ωρα να τα μουλιασουμε και να τα βρασουμε. Κατοπιν τα βαζουμε σε ταψι στο φουρνο με μια φωτογραφια της Τασιας. Μολις παρει φωτια το χαρτι, τα βγαζουμε, πεταμε τη Τασια, δηλ. το καμμενο χαρτι, τα σερβιρουμε με μπολικη βοτκα και μετα παμε στα Εξαρχεια για μολοτωφ.

Αρης

Γιατί απευθύνεσαι έτσι υποτιμητικά στον παραπάνω αναγνώστη? Τι είναι αυτό που σε πείραξε τόσο πολύ και αναρωτιέσαι αν έχει μυαλό? Το άρθρο δείχνει ένα ωραίο φαγητό χωρίς να διευκρινίζει την συνταγή και άνθρωπος έδωσε συγχαρητήρια και θα ήθελε να μάθει πως φτιάχνεται..Εξάλλου κάθε συνταγή έχει τα μυστικά της...Αυτό θα ήθελε να μάθει...Αυτή η νοοτροπία των ξερόλων, των φαντασμένων, η έλλειψη ευγένειας, οι επιθέσεις σε συμπολίτες μας άνευ λόγω και ουσίας κτλ...ακόμα και για ένα άσχετο ρεπορτάζ σαν και αυτό εξηγούν αρκετά στο γιατί είμαστε σήμερα μια κοινωνία σε σήψη και ξεπεσμό...

koulis

Γιατί είσαστε μαμοθρευτοι και τα θέλετε όλα στο πιάτο άχρηστοι, βάλε το μυαλό λίγο να δουλέψει και θα την βρείς τι συνταγή

koulis

.......ακόμα και για ένα άσχετο ρεπορτάζ σαν και αυτό εξηγούν αρκετά στο γιατί είμαστε σήμερα μια κοινωνία σε σήψη και ξεπεσμό... Και βεβαια το εξηγεί αφού γίναμε κοπρόσκυλα επόμενο είναι να γίνουμε και λαμόγια και να διαλυθούμε σαν κοινωνία

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

taste_main01

Το σημαντικότερο γαστρονομικό φεστιβάλ στον κόσμο έρχεται στην Αθήνα και παρουσιάζει την ελίτ της ελληνικής εστιατορικής σκηνής μέσα από 12 κορυφαίους σεφ, 12 από τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης, βραβευμένους σεφ από το εξωτερικό και πολλά παράλληλα events, εγκαινιάζοντας την Αθηναϊκή του εκδοχή σε ένα από τα πιο εμβληματικά Αθηναϊκά spots.