Αλλοδαποί καταδικασθέντες για ληστείες γίνονται Έλληνες πολίτες με απόφαση Κοντονή

Απίστευτο: Ο υπουργός Δικαιοσύνης δίνει χάρη σε λιποτάκτη του Πολεμικού Ναυτικού για να... διοριστεί στο Πολεμικό Ναυτικό! - Δείτε τις σχετικές υπουργικές αποφάσεις, που δημοσιεύτηκαν στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως στις 25 Ιουνίου

Είσαι αλλοδαπός και έχεις στο ποινικό μητρώο σου κακουργηματική καταδίκη για ληστεία και παράνομη οπλοφορία αλλά θέλεις να γίνεις Ελληνας πολίτης; Η επιθυμία σου μπορεί να γίνει πραγματικότητα, όπως στην περίπτωση του V.O, ο οποίος έλαβε χάρη ύστερα από πρόταση του υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Σταύρο Κοντονή και αποκτά πλέον την ελληνική ιθαγένεια.
feksd

Όπως σημειώνεται στην σχετική υπουργική απόφαση, που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως στις 25 Ιουνίου(ΦΕΚ Γ΄/718), “με προεδρικό διάταγμα που εκδόθηκε στην Αθήνα...ύστερα από πρόταση του υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και γνωμοδότηση του Συμβουλίου Χαρίτων αίρονται οι κατά νόμον συνέπειες που απορρέουν από την καταδίκη του V.O του V, με την αριθμ.../2007 απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών σε ποινή φυλάκισης 2 ετών και 3 μηνών με τριετή αναστολή για τα αδικήματα της ληστείας και της παράνομης οπλοφορίας προκειμένου να αποκτήσει την ελληνική ιθαγένεια με πολιτογράφηση”.

Σε αυτό το πλαίσιο, πολίτης του Ελληνικού κράτους γίνεται και η G. T του T, η οποία είχε καταδικαστεί το 2009 σε ποινή φυλάκισης 9 μηνών με τριετή αναστολή για τα αδικήματα της χρήσης πλαστών εγγράφων και της απόπειρας υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης. Επιπλέον, ύστερα από πρόταση του κ. Κοντονή αποκτά την ελληνική ιθαγένεια με πολιτογράφηση και ο αλλοδαπός O.M του P, ο οποίος είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για το αδίκημα της κλοπής.

Στο μεταξύ, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η χάρη που δίνεται ύστερα από πρόταση του υπουργού Δικαιοσύνης σε Ελληνα πολίτη, ο οποίος έχει καταδικαστεί για λιποταξία από το Ναυτοδικείο Πειραιά, για να διοριστεί στο Πολεμικό Ναυτικό! Ειδικότερα, “αίρονται οι κατά νόμον συνέπειες που απορρέουν από την καταδίκη του Β.Π του Χ, με την αριθμ..../2007 απόφαση του Πενταμελούς Ναυτοδικείου Πειραιά σε ποινή φυλάκισης 1 μηνός και μετατραπείσα σε χρηματική με τριετή αναστολή για το αδίκημα της λιποταξίας στο εσωτερικό σε ειρηνική περίοδο προκειμένου να μην αποτελεί κώλυμα για τον διορισμό του στο Ελληνικό Δημόσιο και ειδικότερα στο Πολεμικό Ναυτικό”.

Στο ίδιο πνεύμα σωφρονιστικής πολιτικής, η ποινή φυλάκισης 10 μηνών για το αδίκημα της απόπειρας κλοπής και η ποινή φυλάκισης 12 μηνών για τα αδικήματα της πλαστογραφίας με χρήση και υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης δεν αποτελούν πλέον κώλυμα για να εργαστούν δύο συμπολίτες μας ως σεκιούριτι. Στο μεταξύ, ως μόνιμος τραυματιοφορέας σε μεγάλο νοσοκομείο των Αθηνών μπορεί να διοριστεί και ο υποψήφιος δημόσιος υπάλληλος, με καταδίκη 4 μηνών για το αδίκημα της κλοπής κατά το παρελθόν.

Δείτε βίντεο: Αλλοδαποί καταδικασθέντες για ληστείες γίνονται Έλληνες πολίτες με απόφαση Κοντονή

ΣΧΟΛΙΑ (106)

Αμ πως?

τι περιμενατε να δειτε στη χωρα των Τσοχατζοπουλαιων, Ψωμιαδηδων, Παπαγεωργοπουλων, Τσοβολαιων κλπ

wiravenger

Νεοέλληνα, τους ψήφισες ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ, για να σου "πιστολιάσουν" τα δάνεια που έπαιρνες από τις τράπεζες επί ληστο-ΠΑΣΟΚ και ληστο-ΝΔ. Αντί για αυτό, θα σου "πιστολιάσουν" ολόκληρη τη χώρα. Λούσου τις επιλογές σου.

ΒΑΘΥ ΛΑΜΟΓΙΟΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΙΣΤΑΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΛΟΥΚΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΚΟΡΟ'ΙΔΑΡΕΣ

ΣΠΥΡΟΣ

Η Ν.Δ να τα διορθωσει αυτα....αλλεως μαυρο φιδι

Ν.Θ

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΣΟΒΑΡΑ..............

Δ2

Ούτε για αλλοδαπούς ούτε για Έλληνες... ξεφτίλα και αίσχος! Δίνουν άφεση αμαρτιών για να τους βολέψουν στο δημόσιο ή να μοιράσουν ιθαγένειες... Τι λε ρε φίλε; Ας πάνε στον ιδιωτικό τομέα όσοι θέλουν να εργαστούν και όσοι δεν θέλουν να πάνε εκεί που τους αξίζει.

Μασκαρανικας

Κοντονή μαζευε ψηφαλακια κι ας είν' και ρώγες, μόνο ποινικοί, ΛΟΑΤΚΙ, άναρχοαπλυτοι και λοιποί τουρκοσποροι είναι οι μελλοντικοί ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ.

τζιζζζ

ηταν υποσχεση,εγινε πραξηηηηηηηηη

Waldorf

Αυτό το κολοβό φίδι δουλεύει υπόγεια και συστηματικά για την κατάλυση του κράτους. Είναι μακράν ο πιο επικίνδυνος όλων των προδοτών που εκλέξαμε.

Φαίνεται

Το ύφος του προδότη.

ο

Δεν περιγράφω άλλο.Αυτήν τη φορά πρώτη φορα Χρυσή Αυγή.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης