Μητσοτάκης για εγκληματικότητα: Το ποτήρι ξεχείλισε

Μητσοτάκης για εγκληματικότητα: Το ποτήρι ξεχείλισε

Με το νόμο Παρασκευόπουλου απελευθέρωσαν εκατοντάδες εγκληματίες, κατήργησαν την ομάδα Δέλτα, δείχνουν ανοχή στους Ρουβίκωνες, τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και δεσμεύθηκε ότι θα κάνει πράξη την ασφάλεια που «είναι προϋπόθεση δημοκρατίας, ομαλότητας και ευημερίας»

mitsotakis_new
Τις ευθύνες της κυβέρνησης για την ποιοτική αύξηση της εγκληματικότητας και τα αυξημένα κρούσματα του τελευταίου διαστήματος, επισημαίνει με δήλωσή του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «το ποτήρι ξεχείλισε».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρεται και στις ενέργειες της κυβέρνησης, οι οποίες ενίσχυσαν την εγκληματικότητα, όπως τονίζει, όπως ο νόμος Παρασκευόπουλου και η κατάργηση της ομάδας ΔΕΛΤΑ και των περιπολιών στις γειτονιές.

Πιο αναλυτικά η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη με αφορμή και τη ληστεία σε σπίτι επιχειρηματία στην Κηφισιά, ο οποίος πυροβολήθηκε και δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή:


«Τα τελευταία κρούσματα εγκλημάτων, με συνανθρώπους μας να χαροπαλεύουν και σπίτια να λεηλατούνται, επιβεβαιώνουν αυτό που η ΝΔ επισημαίνει από καιρό. Οτι η κατάσταση γίνεται κάθε μέρα και χειρότερη. Πρόβλημα εγκληματικότητας υπήρχε πάντα.
Το τελευταίο διάστημα, όμως, το ποτήρι ξεχείλισε. Η κυβέρνηση φέρει τεράστια ευθύνη.

Κλείσιμο
Θυμίζω το νόμο Παρασκευόπουλου που απελευθέρωσε εκατοντάδες εγκληματίες.

Την κατάργηση της ομάδας ΔΕΛΤΑ της αστυνομίας.

Τη μείωση των περιπολιών στις γειτονιές.

Την απαράδεκτη ανοχή που δείχνει στους πάσης φύσεως Ρουβίκωνες και τις ομάδες που δρουν στα πανεπιστήμια.

H ασφάλεια είναι προϋπόθεση δημοκρατίας, ομαλότητας και ευημερίας. Αυτές ακριβώς τις προτεραιότητες δεσμεύομαι ότι θα κάνει σύντομα πράξη, η Νέα Δημοκρατία».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης