ΣΥΡΙΖΑ: Για την κλιμάκωση της βίας στη Βενεζουέλα, μεγάλη ευθύνη έχει η αντιπολίτευση!

ΣΥΡΙΖΑ: Για την κλιμάκωση της βίας στη Βενεζουέλα, μεγάλη ευθύνη έχει η αντιπολίτευση!

Το γραφείο τύπου του κυβερνώντος κόμματος... συνιστά στα Μέσα Ενημέρωσης να μην ευαισθητοποιούνται μόνο για τα τεκταινόμενα στη Βενεζουέλα αλλά να ασχοληθούν και με τα εργα και τις ημέρες της δεξιάς κυβέρνησης στην Παραγουάη

ΣΥΡΙΖΑ: Για την κλιμάκωση της βίας στη Βενεζουέλα, μεγάλη ευθύνη έχει η αντιπολίτευση!
Ευθύνη στην αντιπολίτευση στη Βενεζουέλα και όχι στο καθεστώς Μαδούρο για την κλιμάκωση της βίας στη χώρα επιρρίπτει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ανακοίνωσή του, το κυβερνών κόμμα, εξαπολύει επίθεση στη
Νέα Δημοκρατία για το αίτημά της να συζητηθούν στη Βουλή οι εξελίξεις στη Βενεζουέλα, στα μέσα ενημέρωσης που, όπως ισχυρίζεται η Κουμουνδούρου, προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη αλλά και στην... αντιπολίτευση της Βενεζουέλας που όπως επισημαίνει φέρει μεγάλη ευθύνη για την κλιμάκωση της έντασης στο Καράκας. 

Κλείσιμο
Το γραφείο τύπου του κυβερνώντος κόμματος... «συνιστά» μάλιστα στα Μέσα Ενημέρωσης να μην ευαισθητοποιούνται μόνο με τα τεκταινόμενα στη Βενεζουέλα αλλά να ασχοληθούν και με τα γεγονότα στην Παραγουάη όπου η κρατική καταστολή εκ μέρους της δεξιάς κυβέρνησης έχει οδηγήσει στο θάνατο διαδηλωτών. 

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής

«Με το αίτημά της περί σύγκλησης της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής σχετικά με την κατάσταση στην Βενεζουέλα, η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη, συνεπικουρούμενη από μερίδα ιδιωτικών ΜΜΕ προσπαθεί, για άλλη μια φορά, να αποπροσανατολίσει τον δημόσιο διάλογο, μιας που οι ελπίδες της για το μη κλείσιμο της αξιολόγησης αποδείχθηκαν ξανά φρούδες. Ο κ. Μητσοτάκης, αντί να καταθέτει αιτήματα σε αναρμόδιες κοινοβουλευτικές Επιτροπές, σχετικά με την εσωτερική πολιτική άλλων κρατών, καλύτερα να ασχοληθεί με τα εσωτερικά του σπαραζόμενου κόμματός του.
Όσο για την υποκριτική ευαισθησία για τη Βενεζουέλα, η οποία ανασύρεται σε τακτά χρονικά διαστήματα από κάποιους τηλεοπτικούς σταθμούς και από τη ΝΔ , όποτε ξεμένει από προπαγανδιστικά πυροτεχνήματα, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει εκφράσει την ανησυχία του για την κλιμάκωση της βίας στη Βενεζουέλα, για την οποία μεγάλη ευθύνη έχει η αντιπολίτευση, και θεωρεί ότι είναι απαραίτητη η εκτόνωση της έντασης και ο διάλογος μεταξύ της νόμιμα εκλεγμένης κυβέρνησης της χώρας και των κομμάτων της αντιπολίτευσης.
Να επισημάνουμε, πάντως, ότι τόσο η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη, όσο και διάφορα ΜΜΕ, ουδόλως ευαισθητοποιούνται για την σοβούσα κρίση στην Παραγουάη, όπου η κρατική καταστολή των μαζικών κοινωνικών αντιδράσεων εκ μέρους της δεξιάς κυβέρνησης έχει οδηγήσει στο θάνατο διαδηλωτών».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης