Αποχώρησε υποψήφιος βουλευτής από το Ποτάμι στην Πέλλα λόγω Σκοπίων

Αποχώρησε υποψήφιος βουλευτής από το Ποτάμι στην Πέλλα λόγω Σκοπίων

Στην γραπτή του ανακοίνωση ο Ιάκωβος Θεοδώσης επισημαίνει τις «ασαφείς» θέσεις του κόμματος στα Εθνικά Θέματα και κυρίως στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων

Αποχώρησε υποψήφιος βουλευτής από το Ποτάμι στην Πέλλα λόγω Σκοπίων
Την παραίτηση από το ΠΟΤΑΜΙ, ανακοίνωσε ο Περιφερειακός Συντονιστής Πέλλας του κόμματος  Ιάκωβος Θεοδώσης, λόγω… Σκοπίων.

Στην γραπτή του ανακοίνωση ο πολιτευτής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ στην Πέλλα, αναφέρει τους λόγους της απόφασης του, επισημαίνοντας με νόημα τις «ασαφείς» θέσεις του κόμματος στα Εθνικά Θέματα και κυρίως στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων. «Το μήνυμα του (Σημ. Του κόμματος) ήταν μπερδεμένο και ασαφές, καθώς επίσης και οι θέσεις του στα μεγάλα Εθνικά θέματα, παραβιάζοντας τις Εθνικές κόκκινες γραμμές, όπως στο ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ» αναφέρει συγκεκριμένα.

Κλείσιμο
Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Θεοδώση έχει ως εξής : 
Αρχικά το νερό θόλωσε και το όραμα ξεθώριασε, γιατί λιγόστευαν οι πηγές και πλήθαιναν οι πληγές…! Το φανερό έλλειμμα δημοκρατικών διαδικασιών, διχάζει και απογοητεύει.
Στη συνέχεια χάθηκε η επαφή με τον κόσμο που μας εμπιστεύτηκε. Οι εθελοντές, των οποίων την αγωνία δεν ένοιωσε... απογοητεύτηκαν, όπως και οι φίλοι του!
Το Ποτάμι που ακούει, λέγαμε... αλλά νομίζαμε ότι ακούει! Ουσιαστικά ποτέ δεν μας άκουσε, είχε ευήκοα ώτα, μόνο για τον αυλόγυρο!
Παραιτούμαι από την Επιτροπή Δεοντολογίας, την Πανελλήνια Επιτροπή, και την Οικονομική Επιτροπή που ήμουν μέλος κι αποχωρώ από "Το Ποτάμι". Δεν είμαι ο πρώτος αλλά σίγουρα δεν θα είμαι ο τελευταίος.
Το ποτάμι πίσω δεν γυρνά! Μέχρι εδώ ήταν το κοινό μας ταξίδι σύντροφοι.
Η προσπάθεια που έκανα δεν θα αφήσω να χαθεί! Επειδή οι στιγμές που περνάει η Ελλάδα μας είναι δύσκολες, θα είμαι στην πρώτη γραμμή των αγώνων για ένα καλύτερο αύριο της Πατρίδας και του λαού μας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης