Αποχώρησε υποψήφιος βουλευτής από το Ποτάμι στην Πέλλα λόγω Σκοπίων

Αποχώρησε υποψήφιος βουλευτής από το Ποτάμι στην Πέλλα λόγω Σκοπίων

Στην γραπτή του ανακοίνωση ο Ιάκωβος Θεοδώσης επισημαίνει τις «ασαφείς» θέσεις του κόμματος στα Εθνικά Θέματα και κυρίως στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων

Την παραίτηση από το ΠΟΤΑΜΙ, ανακοίνωσε ο Περιφερειακός Συντονιστής Πέλλας του κόμματος  Ιάκωβος Θεοδώσης, λόγω… Σκοπίων.

Στην γραπτή του ανακοίνωση ο πολιτευτής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ στην Πέλλα, αναφέρει τους λόγους της απόφασης του, επισημαίνοντας με νόημα τις «ασαφείς» θέσεις του κόμματος στα Εθνικά Θέματα και κυρίως στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων. «Το μήνυμα του (Σημ. Του κόμματος) ήταν μπερδεμένο και ασαφές, καθώς επίσης και οι θέσεις του στα μεγάλα Εθνικά θέματα, παραβιάζοντας τις Εθνικές κόκκινες γραμμές, όπως στο ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ» αναφέρει συγκεκριμένα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Θεοδώση έχει ως εξής : 
Αρχικά το νερό θόλωσε και το όραμα ξεθώριασε, γιατί λιγόστευαν οι πηγές και πλήθαιναν οι πληγές…! Το φανερό έλλειμμα δημοκρατικών διαδικασιών, διχάζει και απογοητεύει.
Στη συνέχεια χάθηκε η επαφή με τον κόσμο που μας εμπιστεύτηκε. Οι εθελοντές, των οποίων την αγωνία δεν ένοιωσε... απογοητεύτηκαν, όπως και οι φίλοι του!
Το Ποτάμι που ακούει, λέγαμε... αλλά νομίζαμε ότι ακούει! Ουσιαστικά ποτέ δεν μας άκουσε, είχε ευήκοα ώτα, μόνο για τον αυλόγυρο!
Παραιτούμαι από την Επιτροπή Δεοντολογίας, την Πανελλήνια Επιτροπή, και την Οικονομική Επιτροπή που ήμουν μέλος κι αποχωρώ από "Το Ποτάμι". Δεν είμαι ο πρώτος αλλά σίγουρα δεν θα είμαι ο τελευταίος.
Το ποτάμι πίσω δεν γυρνά! Μέχρι εδώ ήταν το κοινό μας ταξίδι σύντροφοι.
Η προσπάθεια που έκανα δεν θα αφήσω να χαθεί! Επειδή οι στιγμές που περνάει η Ελλάδα μας είναι δύσκολες, θα είμαι στην πρώτη γραμμή των αγώνων για ένα καλύτερο αύριο της Πατρίδας και του λαού μας.

ΣΧΟΛΙΑ (9)

Άκης

Ορθώς έπραξες φίλε. Η Μακεδονία είναι Ελλάδα και είναι αδιαπραγμάτευτη!

Συγχαρητήρια

Μπράβο και εύγε στον κ. Θεοδώση για την στάση του! Mόvo η XPYΣH AYΓH έχει ξεκάθαρες θέσεις για την ονομασία των Σκοπίων!

ΚαΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ

Φιλε μπραβο ! Σου βγαζω το καπελο αλλα δεν ειχες καταλαβει τι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ειναι σε αυτο το αποκομα ? Αργησες. . . . . .

Σταύρος, η Σάρα και η Μάρα

Σαν πολύ θολό να παραμένει το ποτάμι των συμφερόντων...

ΕΤΣΙιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!

Αμ πως!!!!!.....το Ποταμι που το πληρώνει η Ελλαδα, ο λαός της!!!!!!

Γιάννης

Στο καλό πατριώτη του λαικισμού

yu

ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑΚΙ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΒΟΥΛΗ

@

ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΟΤΑΜΑΚΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!

απο δω παν' κι αλλοι...

Στο καλό και να μας γράφεις.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

kammenos_main01

Ζητά παρέμβαση εισαγγελέα «για να διαπιστωθεί ποιοι προσπαθούν να καταλύσουν το πολίτευμα» - Υποκινούμενοι από τη ΝΔ οι προπηλακισμοί βουλευτών του κόμματος λέει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και  ζητά επικύρωση της συμφωνίας για το Σκοπιανό με 180 βουλευτές

138
tzanak

«Απαράδεκτες συνωμοσιολογίες» και «άθλιες φήμες» χαρακτήρισε τις αναφορές περί συναλλαγής της κυβέρνησης με αντικείμενο το Μακεδονικό για να εξασφαλιστεί λύση στο χρέος

30