Θα μας τρελάνει ο Κορωνάκης: Δεν αποχωρεί από τις διαπραγματεύσεις το ΔΝΤ (βίντεο)

Θα μας τρελάνει ο Κορωνάκης: Δεν αποχωρεί από τις διαπραγματεύσεις το ΔΝΤ (βίντεο)

«Αυτό που πραγματικά συμβαίνει δεν είναι ότι αποχωρεί από τις διαπραγματεύσεις. Το ΔΝΤ είπε ότι παραμένω στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων», είπε χαρακτηριστικά ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ 

Θα μας τρελάνει ο Κορωνάκης: Δεν αποχωρεί από τις διαπραγματεύσεις το ΔΝΤ (βίντεο)
Την ώρα που είναι ξεκάθαρο ότι η ομάδα του ΔΝΤ αποχωρεί από τις διαπραγματεύσεις ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κορωνάκης δίνει τη δική του ερμηνεία στις εξελίξεις. 

Ο κ. Κορωνάκης καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του MEGA και κληθείς να σχολιάσει τη χθεσινή ανακοίνωση του ΔΝΤ ότι αποχωρεί από τις Βρυξέλλες κάνοντας λόγο για «σημαντικές διαφορές» στη διαπραγμάτευση με την ελληνική πλευρά είπε χαρακτηριστικά:

«Είμαστε σε μια κρίσιμη φάση, έχουμε μπει στην τελική περίοδο και η επικοινωνιακή διαχείριση δημιουργεί αυτά τα σκαμπανεβάσματα και μάλιστα αρκετές φορές η επικοινωνιακή διαχείριση απέχει από την πραγματικότητα της εξέλιξης των διαπραγματεύσεων. Παρουσιάζεται ως μια πολύ σημαντική εξέλιξη η χθεσινή δήλωση του ΔΝΤ. Αυτό που πραγματικά συμβαίνει δεν είναι ότι αποχωρεί από τις διαπραγματεύσεις. Το ΔΝΤ είπε ότι παραμένω στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Αυτό που είπε όμως είναι ότι οι τεχνικές διαπραγματεύσεις αυτήν την περίοδο έχουν σταματήσει γιατί εξελίσσεται η πολιτική διαπραγμάτευση και όταν χρειαστεί θα επανέλθω».

Κλείσιμο
Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε επίσης ότι το ΔΝΤ έβαλε θέματα τα οποία από την αρχή αποτελούν κόκκινες γραμμές για την κυβέρνηση, όπως το ασφαλιστικό. «Αυτό που πρέπει να δούμε είναι η Ελλάδα χώρα πλούσιων συνταξιούχων όπου 4 στους 10 παίρνουν σύνταξη κάτω από το όριο της φτώχειας. Το σημαντικό είναι να δοθεί μια προοπτική ανάπτυξης της χώρας, να βρεθούν νέες θέσεις εργασίες».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης