«Στον ύπνο» έπιασε ο Σαμαράς τους υπουργούς του

«Στον ύπνο» έπιασε ο Σαμαράς τους υπουργούς του

Πήγε σχεδόν μία ώρα νωρίτερα στο ΥΠΟΙΚ και δεν βρήκε κανέναν

Πτώση 1,88% λόγω spread στο Χ.Α.
«Στον ύπνο» έπιασε ο Σαμαράς τους υπουργούς του
Ούτε οι υπουργοί της κυβέρνησης δεν έχουν μάθει ακόμα τη συνήθεια του πρωθυπουργού να καταφτάνει νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα στα ραντεβού του.

Η ασφάλεια του κτιρίου του υπουργείου Οικονομικών στην οδό Νίκης γνώριζε ότι ο κύριος Αντώνης Σαμαράς θα έρθει στο υπουργείο στις 6 το απόγευμα της Κυριακής, αλλά βρέθηκαν προ απροόπτου όταν είδαν να καταφτάνει ο πρωθυπουργός στις 17.05, πριν από τους οικοδεσπότες υπουργούς του. Ο κύριος Σαμαράς περίμενε λίγη ώρα μέχρι να ανοίξει το γραφείο του υπουργού Οικονομικών και στις 17.30 κατέφθασε και ο κύριος Στουρνάρας για να ξεκινήσει μία προσύσκεψη μεταξύ των δύο ανδρών, έως τις 18.00 όπου σιγά-σιγά κατέφθαναν ο ένας μετά τον άλλον οι οι κ.κ. Σταϊκούρας, Μαυραγάνης, Χατζηδάκης και Γεωργιάδης.

Κάτι ανάλογο συνέβη την περασμένη Δευτέρα, όταν ο πρωθυπουργός είχε φτάσει δέκα λεπτά νωρίτερα από το αναμενόμενο στο ίδιο κτίριο, για να παραστεί στην συνεδρίαση για την επιτάχυνση των αδειοδοτήσεων.

Κλείσιμο
Ο κ. Σαμαράς έφτασε όμως νωρίτερα από την ώρα που υπολόγιζαν και οι καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών που έχουν επίσης …τη συνήθεια να συγκεντρώνονται έξω από το υπουργείο για να διαμαρτυρηθούν επειδή έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης