Γιώργος Πατούλης: Ξεκίνησαν οι ασφαλτοστρώσεις στη Λεωφόρο Συγγρού μετά από 30 χρόνια

Γιώργος Πατούλης: Ξεκίνησαν οι ασφαλτοστρώσεις στη Λεωφόρο Συγγρού μετά από 30 χρόνια

«Η Αττική Αλλάζει» έγραψε, λίγο πριν ανακοινωθεί επίσημα η στήριξη της ΝΔ στην υποψηφιότητα του Νίκου Χαρδαλιά 

patoulis_giorgos1
Ανάρτηση στο Facebook για τα έργα ασφαλτόστρωσης στη Συγγρού έκανε, μέχρι τις επόμενες κινήσεις του ο νυν περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, λίγο πριν ανακοινωθεί επίσημα η στήριξη της ΝΔ στον Νίκο Χαρδαλιά, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου.

«Ξεκίνησαν οι ασφαλτοστρώσεις στη Λεωφόρο Συγγρού μετά από 30 χρόνια! Η Αττική Αλλάζει!» έγραψε ο κ. Πατούλης, που δημοσίευσε στη σελίδα του στο Facebook και το σχετικό βίντεο.


🚧 𝝖𝝨𝝫𝝖𝝠𝝩𝝤𝝨𝝩𝝦𝝮𝝨𝝜 𝝨𝝪𝝘𝝘𝝦𝝤𝝪 Ξεκίνησαν οι ασφαλτοστρώσεις στη Λεωφόρο Συγγρού μετά από 30 χρόνια! Η Αττική Αλλάζει! #Περιφέρεια_Αττικής #NeaArxiAttiki #AttikiAllazei Giorgos Patoulis

Posted by Giorgos Patoulis on Sunday, July 30, 2023


Κλείσιμο
Επισήμως, ο κ. Πατούλης δεν έχει ακόμη αντιδράσει στην άρση της στήριξης στο πρόσωπό του από τον πρωθυπουργό, που όρισε ως εκλεκτό της ΝΔ στην Περιφέρεια Αττικής τον Νίκο Χαρδαλιά.

Νωρίτερα πάντως, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης δήλωσε ότι «η προσφορά του Γιώργου Πατούλη τόσο στο κόμμα, όσο και στη αυτοδιοίκηση είναι σημαντική. Κι είμαστε σίγουροι ότι θα σεβαστεί αυτήν την απόφαση του πρωθυπουργού και του κόμματος».

Παράλληλα, σημείωσε ότι οι υποψήφιοι του συνδυασμού του κ. Πατούλη είναι αυτονόητο ότι θα συμπεριληφθούν στο νέο εγχείρημα.

Επίσης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αρνήθηκε να απαντήσει για το εάν ο κ. Πατούλης θα διαγραφεί από τη ΝΔ αν επιμείνει στην υποψηφιότητά του, όπως συνέβη και στην περίπτωση του πρώην βουλευτή Κοζάνης Γιώργου Αμανατίδη, που κατεβαίνει υποψήφιος στην Δυτική Μακεδονία. «Δεν έχω να προσθέσω κάτι παραπάνω» δήλωσε λακωνικά.




Ειδήσεις σήμερα:

Ο Νίκος Χαρδαλιάς υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη στήριξη της ΝΔ

Στο «σκάνερ» της ΑΑΔΕ τα ηλεκτρονικά καταστήματα - Εντόπισε φοροδιαφυγή €6 εκατ. σε e-shop της Θεσσαλονίκης

Βίντεο: Το ατύχημα που είχε η Μπέσσυ Αργυράκη κατά τη διάρκεια της συναυλίας της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης