H ανάρτηση του Μητσοτάκη στο Twitter για τη ροή των εμβολιασμών

H ανάρτηση του Μητσοτάκη στο Twitter για τη ροή των εμβολιασμών

Δεσμευτήκαμε να εμβολιάζουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια» αναφέρει ο πρωθυπουργός ο οποίος ευχαρίστησε τα στελέχη των Ένοπλων Δυνάμεων για τη συνδρομή τους στο έργο των εμβολιασμών

5242717
«Δεσμευτήκαμε να εμβολιάζουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια τους συμπολίτες μας που θέλουν να εμβολιαστούν, ανάλογα με τη ροή εμβολίων που λαμβάνουμε» σημείωσε σε ανάρτησή του στο Twitter ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδεύοντας την ανάρτησή του με βίντεο από τη σημερινή του επίσκεψη στο mega εμβολιαστικό κέντρο.

Και καταλήγει: «Από Δευτέρα θα υποδεχτούμε τους πρώτους Αθηναίους στο εμβολιαστικό κέντρο "Προμηθέας" στο Μαρούσι».

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μέσω νέας ανάρτησής του στο Twitter, ευχαρίστησε τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που συνδράμουν το έργο του εμβολιασμού στο εμβολιαστικό κέντρο «Προμηθέας» στο Μαρούσι, ενώ τόνισε ότι αυτό που ενδιαφέρει την κυβέρνηση είναι να έχουν οι πολίτες την εξυπηρέτηση που τους αξίζει.

«Θέλω να ευχαριστήσω τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που έχουν στελεχώσει το κέντρο. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι οι πολίτες να έρχονται, να έχουν την εξυπηρέτηση που τους αξίζει, να εμβολιάζονται με ασφάλεια και η διαδικασία να τρέχει με όσο το δυνατόν πιο γρήγορους ρυθμούς» έγραψε ο πρωθυπουργός.

Νωρίτερα είχε γράψει: «Δεσμευτήκαμε να εμβολιάζουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια τους συμπολίτες μας που θέλουν να εμβολιαστούν, ανάλογα με τη ροή εμβολίων που λαμβάνουμε», συνοδεύοντας την ανάρτησή του με βίντεο από τη σημερινή του επίσκεψη στο mega εμβολιαστικό κέντρο. Και επισήμανε καταληκτικά: «Από Δευτέρα θα υποδεχτούμε τους πρώτους Αθηναίους στο εμβολιαστικό κέντρο "Προμηθέας" στο Μαρούσι».

Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα

Υπέρ της απαλλαγής του Τραμπ θα ψηφίσει ο Μακόνελ - Εξανεμίζονται οι ελπίδες των Δημοκρατικών!

Μόσιαλος: Σχεδόν μηδαμινή η πιθανότητα αλλεργικής αντίδρασης στα εμβόλια της Pfizer και της Moderna

Σε καραντίνα ο Τάκης Θεοδωρικάκος - Βρέθηκε θετική η κόρη του στον κορωνοϊό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης