Τελευταίο αντίο το Σάββατο στον Μιλτιάδη Εβερτ

Τελευταίο αντίο το Σάββατο στον Μιλτιάδη Εβερτ

Σαμαράς, Καραμανλής, Μπακογιάννη, Καρατζαφέρης και Μητσοτάκης (;) θα αποχαιρετίσουν τον πρώην πρόεδρο της ΝΔ. Πιθανή και η επανεμφάνιση Σουφλιά.

Τελευταίο αντίο το Σάββατο στον Μιλτιάδη Εβερτ
Τελευταίο αντίο αύριο στον πρώην πρόεδρο της Ν.Δ. Μιλτιάδη Έβερτ. Η κηδεία του Μιλτιάδη Εβερτ θα γίνει το Σάββατο το μεσημέρι από το πρώτο νεκροταφείο Αθηνών,  δημοσία δαπάνη, με απόφαση του πρωθυπουργού. Εκτός από τον κ. Αντώνη Σαμαρά και τον πρώην πρόεδρο του κόμματος κ. Κώστα Καραμανλή θα παραβρεθούν ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γιώργος Καρατζαφέρης και η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη, ενώ στην τελετή ενδέχεται να παρευρεθεί και ο Γεώργιος Σουφλιάς, μετά από μακρά απουσία από το πολιτικό προσκήνιο της χώρας.


Ενδεικτική είναι η δήλωση που έκανε ο κ. Καρατζαφέρης ο οποίος ανέφερε ότι «ένας πραγματικός ευπατρίδης της πολιτικής και της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης δεν είναι πια κοντά μας. Η παράταξη θρηνεί».

Η κ. Μπακογιάννη από την πλευρά της ανέφερε ότι «είχε αρχές και ακόμη και όταν συγκρούονταν ποτέ δεν έχανε το ανθρώπινο πρόσωπο της πολιτικής». Άλλωστε παρότι στο παρελθόν είχαν συγκρουστεί λόγω της αντιπαλότητας των καραμανλικών με την  μητσοτακική πτέρυγα του κόμματος στο τέλος ο Μιλτιάδης Έβερτ στήριξε δημοσίως την κ. Μπακογιάννη στην αναμέτρηση για την εκλογή αρχηγού.  
Κλείσιμο

Ενδέχεται δε στην κηδεία να παραβρεθεί και ο κ. Κωνσταντίνος Μητσοτάκης αφού όπως λένε δείχνει μεγαλοψυχία απέναντι στους εχθρούς του πολύ περισσότερο όταν συγχωρούνται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης