Δυνατά Μολύβια: Το 21ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου έχει τη δική του εφημερίδα

Dynata_Molyvia

Πρόκειται για μια εξαιρετική προσπάθεια των μαθητών οι οποίοι με μικρές βιωματικές ιστορίες, ποιήματα, ζωγραφιές, συνεντεύξεις, αφιερώματα, κουίζ, βιβλιοπροτάσεις κάλυψαν 24 σελίδες

O Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 21ου δημοτικού σχολείου Αγρινίου κυκλοφόρησε το τρίτο φύλλο της σχολικής του εφημερίδας. Πρόκειται για μια εξαιρετική προσπάθεια των μαθητών οι οποίοι με μικρές βιωματικές ιστορίες, ποιήματα, ζωγραφιές, συνεντεύξεις, αφιερώματα, κουίζ, βιβλιοπροτάσεις κάλυψαν 24 σελίδες (8 έγχρωμες και 16 ασπρόμαυρες). Κυριότερα θέματα: γκάλοπ με θέμα «γονείς», ρομποτική, Παναιτωλικός, τρίτη ηλικία, Ένωση Αγρινίου, ζωγραφική.

Ευχαριστούμε θερμά τον διευθυντή του σχολείου μας κ. Βασίλη Τηγάνη καθώς και την καθηγήτρια των εικαστικών κα. Σοφία Κορκοριάδου για τη συμμετοχή τους στην υλοποίηση της εφημερίδας. Αφιέρωσαν χρόνο και παρακίνησαν τα παιδιά ώστε αυτά που είχαν στο μυαλό τους να τα εκφράσουν στο χαρτί.

Ευχαριστούμε επίσης την Κατερίνα Αθανασίου για τον σχεδιασμό και τον Αργύρη Κριθαρούλα για τη σελιδοποίηση (www.brightmedia.gr).

H εφημερίδα μας χρειάζεται μάτια τρυφερά, χέρια απαλά και καρριά μεγάλη. Είναι γραμμένη από παιδιά και στοχεύει στην καρδιά του κάθε αναγνώστη.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

halloween

Για δεύτερη χρονιά τα Αηδονάκια στο Μαρούσι υποδέχονται το παιδικό Halloween, και νέες φανταστικές περιπέτειες