F1 GP Μονακό: Κυριαρχική pole για Leclerc!
Ο Charles Leclerc ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στις κατατακτήριες του Μονακό. Ο τοπικός ήρωας έφερε την Ferrari του στην πρώτη θέση εκκίνησης αφήνοντας πίσω του… χάος! Δεύτερος ο Sainz με την Ferrari να κλειδώνει την πρώτη σειρά.
Θα είναι αυτός ο αγώνας στο Μονακό ο τυχερός για τον Charles Leclerc; Πολύ πιθανόν εάν κρίνουμε από την εικόνα των δοκιμαστικών στο Μόντε Κάρλο. Ο Μονεγάσκος ήταν ξεκάθαρα ταχύτερος όλων από την αρχή της διαδικασίας, οδηγώντας από την αρχή με χαρακτηριστική άνεση στο όριο. Ο Sainz είχε και εκείνος μία πολύ δυνατή εμφάνιση με την 2η θέση που εξασφάλισε.
Από την άλλη οι δύο Red Bull δεν φάνηκαν ικανές να βρεθούν με την ίδια ευκολία στο επίπεδο των Ferrari. Ο Perez, μάλιστα, ήταν και πάλι ταχύτερος του Verstappen και θα ξεκινήσει τον αυριανό αγώνα από την τρίτη θέση. Τέταρτος ήταν ο Verstappen και πέμπτος ο εξαιρετικός Norris.
ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr