Διαφωνία μεταξύ ανακριτή και εισαγγελέα για την προφυλάκιση του Π.Ευσταθίου

Διαφωνία μεταξύ ανακριτή και εισαγγελέα για την προφυλάκιση του Π.Ευσταθίου

Το Δικαστικό Συμβούλιο θα αποφανθεί αύριο αν ο επιχειρηματίας θα προφυλακιστεί ή θα αφεθεί ελεύθερος υπό όρους - Ο Π.Ευσταθίου παραδέχθηκε ότι μοίραζε μίζες στον προφυλακισμένο Αντώνη Κάντα και σε ακόμη 10 αξιωματικούς μεταξύ των οποίων και δύο πρώην αρχηγοί του ΓΕΝ και του ΓΕΣ

Διαφωνία μεταξύ ανακριτή και εισαγγελέα για την προφυλάκιση του Π.Ευσταθίου
Διαφωνία σημειώθηκε μεταξύ ανακριτή και εισαγγελέα για την προφυλάκιση του Πάνου Ευσταθίου, κατηγορούμενου στην υπόθεση των μιζών για τα εξοπλιστικά.

Ο ανακριτής Γαβριήλ Μαλλής, κατά πληροφορίες, τάχθηκε υπέρ της προφυλάκισης του κ. Ευσταθίου, ενώ ο εισαγγελέας εισηγήθηκε να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 83χρονος επιχειρηματίας που παραδέχθηκε ότι έδινε μίζες όχι μόνο στον προφυλακισμένο Αντώνη Κάντα αλλά και σε ακόμη 10 πρώην αξιωματικούς των ενόπλων δυνάμεων, μεταξύ των οποίων δύο στρατιωτικοί που έφτασαν μέχρι τη θέση του αρχηγού ΓΕΝ και ΓΕΣ.

Στην κατάθεσή του, ο κ. Ευσταθίου επιβεβαίωσε ότι δωροδοκούσε τον προφυλακισμένο πρώην αναπληρωτή διευθυντή Εξοπλισμών και επιπλέον κατονόμασε ακόμη 10 αξιωματικούς τους οποίους είχε στη μισθοδοσία του. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του 83χρονου επιχειρηματία, εκπροσώπου γερμανικών εταιρειών, μεταξύ των αξιωματικών αυτών είναι ο εκλιπών σήμερα πρώην αρχηγός ΓΕΝ ναύαρχος Θεοδωρουλάκης και ο πρώην αρχηγός ΓΕΣ στρατηγός Παναγιωτάκης, την εποχή που οι δύο αξιωματικοί ήταν μέλη των επιτροπών που εισηγούνταν για την αγορά οπλικών συστημάτων. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι την παρασκευή οπότε και θα αποφασίσει το Δικαστικό Συμβούλιο για την τύχη του κατηγορούμενου, ο 83χρονος Πάνος Ευσταθίου θα παραμείνει κρατούμενος στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network