Joanna Krupa: Μας δείχνει την πίσω της όψη

Joanna Krupa: Μας δείχνει την πίσω της όψη

Δείτε τι κάνει η 34χρονη Αμερικανο-Πολωνέζα καλλονή, που έχει ψηφιστεί το πιο σέξι μοντέλο στον κόσμο φόρεσε μόνο το G-String της και πόζαρε στο μπάνιο της δείχνοντάς μας τα οπίσθιά της

Η Ελένη, ο Λάτσιος και το «στήσιμο» της χρονιάς
Joanna Krupa: Μας δείχνει την πίσω της όψη
Στα βήματα των περισσότερων μοντέλων που συνηθίζουν να εκθέτουν τα προσόντα τους στο διαδίκτυο, έτσι και η Joanna Krupa αποφάσισε, το πρωί της Δευτέρας, 23 Σεπτεμβρίου, να καλημερίσει τους fans της στο Instagram, ανεβάζοντας μια σέξι της φωτογραφία.

Η 34χρονη Αμερικανο-Πολωνέζα καλλονή, η οποία έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι «The Real Housewives of Miami», φόρεσε μόνο το G-String της και πόζαρε στο μπάνιο της δείχνοντάς μας τα οπίσθιά της.

Άλλωστε η ίδια γράφει στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter ότι είναι προσανατολισμένη στην εσωτερική ομορφιά των ανθρώπων, στη δύναμη της οποίας φαίνεται ότι πιστεύει...

Η Krupa παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, επιχειρηματία, Romain Zago, μετά από αρκετά χρόνια σχέσης στις 13 Ιουνίου, στην Καλιφόρνια. Σύμφωνα με τα αμερικανικά δημοσιεύματα ο γάμος τους στοίχισε 1 εκατομ. δολάρια.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης