Διασυρμός για τη Βραζιλία: Τα «πάντσερ» ισοπέδωσαν τη Σελεσάο με 7-1!

Διασυρμός για τη Βραζιλία: Τα «πάντσερ» ισοπέδωσαν τη Σελεσάο με 7-1!

Οι παίκτες του Λεβ έκαναν... μια μπουκιά τους Βραζιλιάνους σε ένα παιχνίδι που έμοιαζε επιστημονικής φαντασίας - Προηγήθηκαν με 5-0 στο 30' - Έκαναν ένα ολόκληρο στάδιο να κλαίει, αλλά στο τέλος καταχειροκροτήθηκαν - Σοκαρισμένοι οι Βραζιλιάνοι παίκτες ζούσαν τον απόλυτο διασυρμό, ανήμποροι να αντιδράσουν

Διασυρμός για τη Βραζιλία: Τα «πάντσερ» ισοπέδωσαν τη Σελεσάο με 7-1!
Τέτοιο εφιάλτη η Εθνική Βραζιλίας δεν έχει ξαναζήσει... Τέτοιο ημίχρονο τρόμου κανείς από τους αστέρες της Σελεσάο δεν θα μπορούσε να διανοηθεί. Αλλά και τέτοιο ονειρικό παιχνίδι και μια πρόκριση σε ρυθμούς προπόνησης ούτε ο πιο αισιόδοξος Γερμανός δε θα μπορούσε να φανταστεί.

Πώς θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά άλλωστε όταν στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου με αντίπαλο τη διοργανώτρια και όχι όποια κι όποια, αλλά τη Βραζιλία προηγείσαι από το 30' με 5-0; Μίλερ στο 11' και στο 69', Κλόζε στο 23', Κρόος στο 24' και στο 26', Κεντίρα στο 29' έκαναν κυριολεκτικά ένα ολόκληρο στάδιο Μινέιρο να δακρύσει από λύπη, απογοήτευση, σοκ. 60.000 Βραζιλιάνοι και εκατομμύρια ακόμη παρακολουθούσαν αποσβολωμένοι την Εθνική τους να διασύρεται ανήμπορη να αντιδράσει. Και τελικά να συνειδητοποιούν ότι η απουσία του Τιάγκο Σίλβα ήταν κατά πολύ πιο σημαντική και καθοριστική εν τέλει, από εκείνη του Νεϊμάρ.


Κλείσιμο




Στο δεύτερο ημίχρονο οι Γερμανοί άρχισαν από νωρίς τις αλλαγές έχοντας «καθαρίσει» το παιχνίδι και κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τις διαστάσεις του σκορ αν τα «πάντσερ» δεν σκέφτονταν τον μεγάλο τελικό της ερχόμενης Κυριακής! Από την πλευρά τους οι Βραζιλιάνοι προσπάθησαν να φέρουν σε πιο υποφερτά επίπεδα το σκορ, αλλά είχαν την ατυχία να πέσουν πάνω σε έναν ανίκητο Νόιερ. Οι Γερμανοί δεν σταμάτησαν: Δεν το συνηθίζουν άλλωστε όταν έχουν την ευκαιρία. Μίλερ ξανά στο 69' και Σούρλε στο 79' έφτασαν το σκορ σε αστρονομικά επίπεδα, ενώ το μόνο που κατάφερε η Βραζιλία ήταν να πετύχει το γκολ της... τιμής (;) στο 90' ο Όσκαρ. Οι οπαδοί της Σελεσάο μετά το αρχικό σοκ, έδειξαν ότι αναγνωρίζουν το καλό ποδόσφαιρο και καταχειροκρότησαν τους παίκτες της Γερμανίας, ενώ αποδοκίμασαν τους δικούς τους, τουλάχιστον μέχρι να μπει το γκολ του Όσκαρ, το οποίο πανηγύρισαν σαν τρελοί!

Δείτε πώς πανηγύρισαν οι Γερμανοί την εφτάρα κατά της Βραζιλίας







ΓΕΡΜΑΝΙΑ (Γιόακιμ Λεβ): Νόιερ, Χέβεντες, Χούμελς, Μπόατενγκ, Λαμ, Κεντίρα, Σβαϊνστάιγκερ, Κρος, Εζίλ, Μίλερ, Κλόζε

ΒΡΑΖΙΛΙΑ (Λουίς Φελίπε Σκολάρι): Ζούλιο Σέζαρ, Μαρσέλο, Νταβίντ Λουίζ, Ντάντε, Μαϊκόν, Λουίς Γκουστάβο, Φερναντίνιο, Μπερνάρντ, Όσκαρ, Χουλκ, Φρεντ
















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης