Αυτός είναι ο τρόπος ζωής που επέλεξε η Φιλαρέτη Κομνηνού μετά το χωρισμό της

Αυτός είναι ο τρόπος ζωής που επέλεξε η Φιλαρέτη Κομνηνού μετά το χωρισμό της

Αν δεν υπήρχαν τα podcasts θα έπρεπε να τα εφεύρουμε έτσι ώστε να ακούμε τη Φιλαρέτη Κομηνού, αυτή την υπέροχη πρωταγωνίστρια του θεάτρου και της τηλεόρασης να μιλά για τη ζωή της μέσα κι έξω από το θέατρο.

2020_03_26_06_04_13_KAPL4709-e1585195484351-900x676
Μπορείς να μιλάς μαζί της με τις ώρες και να μην καταλάβεις πως πέρασε στιγμή καθώς το βλέμμα της σε υπνωτίζει και η φωνή της σε παίρνει από το χέρι και σε ταξιδεύει από τη Θεσσαλονίκη του Αρίστου στον κόσμο της  ψυχωσικής Χάβισαμ και από τα απάτητα ακρογιάλια του Κάμπο Βέρντε στα χωριά της Συρακούσας Συναντώ τη Φιλαρέτη Κομνηνού στο καμαρίνι της στο θέατρο Άνεσις το απόγευμα πριν από την τελευταία παράσταση του Αρίστου.

Το πρωί της ίδιας μέρας είχε ανακοινωθεί ότι οι Μεγάλες Προσδοκίες αναστέλλουν τις παραστάσεις τους στο Σύγχρονο θέατρο. Το κλίμα είναι βαρύ κι εμείς μουδιασμένες. Η Φιλαρέτη ήταν κάθε βράδυ στο σανίδι, τα Δευτερότριτα αλλάζοντας πρόσωπα και φωνές για τους γυναικείους ρόλους στον συγκλονιστικό Αρίστο που παίζεται τρία χρόνια, και την υπόλοιπη εβδομάδα στο ρόλο της εκκεντρικής ηρωίδας του Ντίκενς, Μις Χάβισαμ.

Ολόκληρη η συνέντευξή της στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης