Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Δυστυχώς το Μένουμε Σπίτι έχει και τα κακά του»

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Δυστυχώς το Μένουμε Σπίτι έχει και τα κακά του»

Ο ηθοποιός παραδέχθηκε ότι είναι φύσει απαισιόδοξος και ανησυχεί πολύ για τα νέα δεδομένα στη ζωή μας, εν μέσω πανδημίας

Gerasimos_Skiadaresis
Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου εμφανίστηκε μέσω skype ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην έξαρση της ενδοοικογενειακής βίας, στη διάρκεια του προληπτικού εγκλεισμού στο σπίτι, λόγω κορωνοϊού.

«Προσπαθούμε να συντηρήσουμε τις ανθρώπινες επαφές. Ευτυχώς υπάρχει το διαδίκτυο και μας δίνει αυτή τη δυνατότητα, προσπαθούμε όσο μπορούμε να τη συντηρήσουμε, υπάρχουν κάποιες υποχρεώσεις και κοινωνικές και επαγγελματικές που όσο γίνεται προσπαθούμε να τις συντηρήσουμε μέχρι να δούμε πώς θα εξελιχθεί αυτή η ιστορία και να επανέλθουμε στη φυσιολογικότητα των πραγμάτων» εξήγησε ο ηθοποιός.


«Όλα τα αρνητικά της συνεχούς τριβής στις οικίες θα φανούν πολύ περισσότερο με τον χρόνο. Δυστυχώς το Μένουμε Σπίτι έχει και τα κακά του. Είναι δύσκολο αυτό το πράγμα στο πως θα το διαχειριστούμε. Μακάρι να μπορούσαμε να είμαστε όλοι αισιόδοξοι» πρόσθεσε, ενώ καταλήγοντας τόνισε: «Δυστυχώς εγώ είμαι φύσει απαισιόδοξος χαρακτήρας και μου έχει μείνει η απαισιόδοξη πλευρά. Αφήστε με εμένα να ανησυχώ με το τι θα γίνει με την κατάσταση».
Μένουμε σπίτι: Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης μιλάει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης