Η Gigi Hadid δεν θα βρίσκεται μεταξύ των ενόρκων στη δίκη του Harvey Weinstein
Η υπεράσπιση και η κατηγορούσα αρχή συμφώνησαν να μην κρατήσουν την καλλονή στο σώμα των ενόρκων
Το τοπ μόντελ Gigi Hadid δεν θα βρεθεί μεταξύ των ενόρκων στη δίκη για σεξουαλικές επιθέσεις του πρώην παραγωγού του Χόλιγουντ Harvey Weinstein, καθώς εξαιρέθηκε σήμερα, όπως μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ. Έπειτα από την τυχαία επιλογή του ονόματός της από τους καταλόγους των πολιτών, το 24χρονο μοντέλο έφθασε στο δικαστήριο του Μανχάταν λίγο πριν από τις 9 το πρωί τοπική ώρα (16.00 ώρα Ελλάδας), όπου την περίμενε πλήθος φωτογράφων και δημοσιογράφων. Όμως, έφυγε χωρίς να γίνει αντιληπτή καμιά δεκαριά λεπτά αργότερα, σύμφωνα με αστυνομικούς, ενώ οι φωτορεπόρτερ ήταν απασχολημένοι αναμένοντας την άφιξη του κατηγορουμένου.
Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, η υπεράσπιση και η κατηγορούσα αρχή συμφώνησαν να μην κρατήσουν την καλλονή στο σώμα των ενόρκων της εμβληματικής για το κίνημα #MeToo δίκης. Τη Δευτέρα, κατά τη φάση της προεπιλογής των ενόρκων, η Gigi Hadid διαβεβαίωσε τον δικαστή ότι θα μπορούσε να κρατήσει αμερόληπτη στάση στην υπόθεση. Παραδέχθηκε ότι είχε συναντηθεί με τον παραγωγό και γνώριζε και άλλα πρόσωπα που πιθανόν αναφέρονταν τα ονόματά τους κατά τη διάρκεια της δίκης, όπως τη Salma Hayek, που κατηγορεί τον Weinstein για σεξουαλική παρενόχληση.
To Γυμνάσιο της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης αποτελεί έναν εκπαιδευτικό φορέα που διαμορφώνει σκεπτόμενα άτομα, με γνώσεις που συνδέουν τη μάθηση με τη ζωή και με αξίες που κάνουν τη διαφορά τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.
Εδώ και δεκαετίες η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας μετατρέποντας τις καθημερινές αγορές σε μια ολοκληρωμένη καταναλωτική εμπειρία.
Η σημαντική πιστοποίηση επιβεβαιώνει τη δέσμευση της METRO να προσφέρει σταθερά εδώ και χρόνια ένα σύγχρονο, συμπεριληπτικό και υποστηρικτικό εργασιακό περιβάλλον.