Βασίλης Χαλακατεβάκης: Και ο φάλτσος φούρναρης επιστρέφει στο θρυλικό «Καφέ της Χαράς»
Δείτε τον ξανά ως Πουλόπουλο, 13 χρόνια μετά
Θυμάστε τον περίφημο φούρναρη Λευτέρη Πουλόπουλο από «Το Καφέ της Χαράς» που τραγουδούσε φάλτσα; Που μαζί με τη γυναίκα του την Κανέλλα (Φωτεινή Ντεμίρη), είχε το φούρνο στο Κολοκοτρωνίτσι αν και πάντα ο ίδιος ήθελε να γίνει τραγουδιστής, όπως ο τρίτος του ξάδερφος Γιάννης Πουλόπουλος;
Μαζί με το «Καφέ της Χαράς» που ετοιμάζεται να επιστρέψει στον ΑΝΤ1, 13 χρόνια μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου -τον Ιούνιο του 2006- και ο Βασίλης Χαλακατεβάκης πρόκειται να συμμτέχει στο sequel της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς.
Ο ηθοποιός κοινοποίησε μία φωτογραφία του ως Πουλόπουλος στο instagram, σχολιάζοντας με νόημα «Επανέρχομαι».
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.