Άγριες Μέλισσες vs GNTM: Δύο μονομάχοι στην prime time

Άγριες Μέλισσες vs GNTM: Δύο μονομάχοι στην prime time

To GNTM επικράτησε στο δυναμικό κοινό οι Μέλισσες στο σύνολο της τηλεθέασης – Διαβάστε αναλυτικά τι έγινε σε όλες τις σειρές και εκπομπές

melisses-gntm
Μπορεί στη ζώνη του prime time οι αντίπαλοι να είναι πολλοί όμως δύο είναι αυτοί που καταφέρνουν να ξεχωρίσουν και να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον του κοινού. Για ακόμα μια Δευτέρα Άγριες Μέλισσες και Greece's Next Top Model κυριάρχησαν και κονταροχτυπήθηκαν δυνατά. Η δυνατή σειρά του ΑΝΤ1 επικράτησε στο σύνολο σημειώνοντας 31,9% έναντι 22,7 του ριάλιτι μόδας. Στο δυναμικό κοινό το GNTM είχε ελαφρύ προβάδισμα καταγράφοντας 31,8% έναντι 29,6 που «τσίμπησαν» οι Μέλισσες. Στις υπόλοιπες σειρές οι «8 Λέξεις» του Ανδρέα Γεωργίου ξεχώρισαν στο σύνολο σημειώνοντας 19%. Οι άλλες σειρές κυμάνθηκαν σε χαμηλά ποσοστά.

Prime_Time




Νωρίς το πρωί

Από νωρίς το πρωί η ενημέρωση έχει την τιμητική της στις προτιμήσεις των τηλεθεατών. Η εκπομπή «Σήμερα» με τους Δημήτρη Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου τερμάτισαν στην πρώτη θέση και στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο αφήνοντας πίσω τον Γιώργο Παπαδάκη. Το «Ώρα Ελλάδος» (Open) και το «Happy Day» (Alpha) είχαν πολύ καλές επιδόσεις στο δυναμικό κοινό.

Κλείσιμο
Early_Morning


Πρωινές εκπομπές
Η Φαίη Σκορδά ξεκίνησε δυναμικά την εβδομάδα κερδίζοντας τους τηλεθεατές ενώ σε απόσταση αναπνοής ακολούθησε το δίδυμο Καραβάτου- Κατσούλης. Λίγο πιο μετά η παρέα του Γιώργου Λιάγκα και παρά τον ντόρο των τελευταίων ημερών «πουλάει» καθώς στο σύνολο σημείωσε 21,4%.

Proines_Ekpompes


Μεσημεριανές Εκπομπές
Η Ζέτα Μακρυπούλια και το «Ρουκ Ζουκ» έχουν το κοινό τους το μεσημέρι και χθες Δευτέρα άφησαν πίσω τους το Shopping Star της Βίκυς Καγιά. Υψηλά στα νούμερα τηλεθέασης ο «Νίκος Μουτσινάς» ενώ η Ελένη Μενεγάκη και η παρέα της φαίνεται πως δεν έχει βρει ακόμα τη συνταγή για να τραβήξει περισσότερους τηλεθεατές.

Mesimerianes_Ekpompes


Απογευματινές Εκπομπές
Στην απογευματινή ζώνη τα τηλεπαιχνίδια έχουν την τιμητική τους. Σταθερή αξία για τον ΑΝΤ1 αποδεικνύεται η Μαρία Μπεκατώρου με το «Still Standing καθώς δίνει σκυτάλη και στους επόμενους. Σε απόσταση αναπνοής ακολουθεί ο «Τροχός της Τύχης».

Apogevmatines_Ekpompes


Δελτία Ειδήσεων
Σκληρή αποδεικνύεται η αναμέτρηση στα δελτία ειδήσεων με Star, Alpha, ANT1 και ΣΚΑΪ να δίνουν μάχη στήθος με στήθος. Στο δυναμικό κοινό πρώτο είναι το STAR ενώ στο σύνολο πρώτος ο ΣΚΑΪ.

Detlia_Eidiseon


Αργά τη νύχτα
Ο Νίκος Χατζηνικολάου κάθε Δευτέρα παίζει χωρίς αντίπαλο με το Ενώπιος Ενωπίω που παίρνει σκυτάλη από τις Άγριες Μέλισσες που σαρώνουν.

Late_Night
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης