Δύσκολες ώρες περνά ο Πάνος Καλίδης μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε με το αυτοκίνητό του στη Βάρκιζα.
Ο γνωστός τραγουδιστής είχε πάει με το μεγάλο κυβισμού αυτοκίνητό του για ψάρεμα, πάρκαρε σε μια ανηφόρα, αλλά όπως φαίνεται δεν έβαλε καλά χειρόφρενο με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να τσουλήσει και να τον παρασύρει.
Όπως αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day, ο γνωστός τραγουδιστής είναι ευτυχώς καλά στην υγεία του και γλίτωσε τα χειρότερα. Σύμφωνα με τις ως τώρα πληροφορίες, ο Πάνος Καλίδης νοσηλεύεται στο Ασκληπιείο της Βούλας και έχει στο πλευρό του την αγαπημένη του Λεάνα Μάρκογλου.
Το χτύπημα που έχει είναι στα πλευρά, καθώς όπως μετακινήθηκε το αυτοκίνητο του έπιασε το πόδι, εκείνος κατάφερε να απεγκλωβιστεί, αλλά χτύπησε στα πλευρά του.
Κλείσιμο
Δείτε βίντεο: Απίστευτο ατύχημα για τον Πάνο Καλίδη: Τον παρέσυρε το αυτοκίνητό του!
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»