Ένα ταξίδι στο Χονγκ-Κονγκ πραγματοποίησε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μαζί με τον Σάκη Κατσούλη, με το ζευγάρι να μοιράζεται εικόνες με τους διαδικτυακούς του ακόλουθους στα social media.
Συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια του Survivor δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες στις οποίες εκείνη ποζάρει στους δρόμους του Χονγκ Κονγκ, ενώ στο φωτογραφικό άλμπουμ περιλαμβάνεται και ένα κοινό στιγμιότυπό της με τον αγαπημένο της και νικητή του ριάλιτι επιβίωσης.
Φωτογραφίες από το ταξίδι τους ανάρτησε στο Instagram και ο Σάκης Κατσούλης, επιλέγοντας εικόνες από βραδινή τους έξοδο.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς