Τον λόγο που δεν διατηρεί λογαριασμό στο Instagram εξήγησε η Ρένια Λουιζίδου, δηλώνοντας πως θεωρεί ότι έχει μεγαλώσει αρκετά για να βγάζει καθημερινά φωτογραφίες τον εαυτό της.
Όπως ανέφερε η ηθοποιός, δεν κατανοεί τη λογική των συνεχώς αναρτήσεων με προσωπικές στιγμές. Μιλώντας στην κάμερα του «Happy Day» με τις δηλώσεις της να προβάλλονται την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου, σημείωσε πως η λογική των selfies της προκαλεί θλίψη.
Επισήμανε ακόμη, ότι η διαρκής ανάγκη να απαθανατίζει κανείς κάθε στιγμή δίνει την αίσθηση πως στο τέλος ξεχνά να ζήσει την ίδια τη ζωή του και πρόσθεσε ακόμη ότι δεν αισθάνεται «φωτογραφίσιμη» τόσες φορές μέσα σε μία μέρα.
Δείτε το βίντεο
«Είμαι πολύ μεγάλη για να βγάζω φωτογραφία τον εαυτό μου και να χαίρομαι τόσες φορές τη μέρα. Δεν την καταλαβαίνω αυτή τη λογική, του να βγάζω 50 φωτογραφίες τη μέρα, με πιάνει μαύρη κατάθλιψη. Να έχω τον νου μου, να μην τυχόν και δεν απαθανατίσω καθετί που συμβαίνει στη ζωή μου, μου δίνει την αίσθηση ότι ξεχνάω να ζήσω την ίδια τη ζωή μου στο τέλος. Και δεν αισθάνομαι και τόσο φωτογραφίσιμη τόσες φορές τη μέρα, πρέπει και λίγο να προσέχεις την κατάσταση» δήλωσε η Ρένια Λουιζίδου.
Για 17η χρονιά το Stelios Philanthropic Foundation και ο ιδρυτής του, Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, επιβραβεύουν νέους επιχειρηματίες με καινοτόμες και δυναμικές επιχειρήσεις.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Με το Outdoor Cooking ecosystem, η Miele επαναπροσδιορίζει την εμπειρία της σύγχρονης φιλοξενίας, μεταφέροντας την premium κουζίνα στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού