Έναν διαφορετικό καλοκαιρινό προορισμό επέλεξε φέτος ο Γιάννης Στάνκογλου, ταξιδεύοντας στη Σρι Λάνκα.
Ο ηθοποιός μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο από το ταξίδι, αποκαλύπτοντας στιγμές από τα τοπία και τις εμπειρίες που έζησε εκεί. Στην παρέα του ήταν τα παιδιά του αλλά και ένας καλός του φίλος.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.