Η Μαρίνα Βλαχάκη που υπήρξε καλλιτεχνική παρτενέρ, αλλά και σύντροφος του Στράτου Διονυσίου, αναφέρθηκε σε συνέντευξή της στη σχέση της με τους γιους του αείμνηστου τραγουδιστή, υποστηρίζοντας ότι η δουλειά της απαξιώνεται από εκείνους. Επίσης, τοποθετήθηκε σχετικά με την πρόσφατη δήλωση που έκανε ο Στέλιος Διονυσίου ότι, παρότι ως παιδί δεν μπορούσε να τη βλέπει, τώρα πια δεν έχει κανένα πρόβλημα μαζί της, με την ίδια να σημειώνει ότι ακόμα και αν αυτός δεν έχει διαφορές μαζί της, κάποιος άλλο έχει. Την ίδια στιγμή μίλησε για την απουσία του Στράτου Διονυσίου, εξηγώντας ότι τριάντα πέντε χρόνια μετά τον θάνατό του εξακολουθεί να της λείπει.
Πιο συγκεκριμένα, η Μαρίνα Βλαχάκη σχολίασε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», την Τρίτη 13 Μαΐου: «Θέλω να πω πως και πριν τον Στράτο είχα εξαιρετικές συνεργασίες πάλι με θρύλους. Όμως η πολύχρονη συνεργασία με τον Στράτο έμεινε στην ιστορία. Αυτή είναι η ιστορία μου, αυτή είναι η δουλειά μου και όπως είπε και ο Στέλιος Διονυσίου απ’ αυτήν επιβιώνω. Εδώ και 35 χρόνια απαξιώνεται από τα παιδιά του και προσπαθεί να ακυρωθεί. Όσο γι’ αυτό που λέει, πως δεν έχει πρόβλημα μαζί μου, θα ήθελα να πω στον αγαπητό Στέλιο ότι αυτός μπορεί να μην έχει πρόβλημα αλλά κάποιος έχει πρόβλημα. Από τη στιγμή που δεν παίρνει θέση, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο».
Δείτε το βίντεο
Η Μαρίνα Βλαχάκη εξομολογήθηκε επίσης πως της λείπουν τα πάντα από τον Στράτο Διονυσίου, επισημαίνοντας πως ο αείμνηστος τραγουδιστής αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο τόσο της επαγγελματικής όσο και της προσωπικής της ζωή. Όπως είπε: «Συμπληρώνονται 35 χρόνια από τότε που μας έφυγε ο Στράτος αλλά πάντα ζει με τα τραγούδια του. Συγκινούμαι πάρα πολύ όταν τα ερμηνεύω, μου ξυπνούν μνήμες γιατί υπήρξα παρτενέρ του στη χρυσή του εποχή. Είμαι πάρα πολύ περήφανη γιατί ήμουν και ο μόνος άνθρωπος που έγραψε ως συνθέτης ο Στράτος τραγούδια. Είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο και στη ζωή μου και στην καριέρα μου. Επισκέπτομαι τον τάφο του δυο φορές τον χρόνο, πάντα. Μου λείπουν τα πάντα από εκείνον. Ο Στράτος ήταν μια μεγάλη προσωπικότητα, έμαθα πάρα πολλά απ’ αυτόν».
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.