Αλεξάντρα Νταντάριο: Η απάντηση σε όσους τη λένε «κακή ηθοποιό» - «Πώς νομίζετε ότι κατάφερα να πάρω υποψηφιότητα για Emmy;»

Αλεξάντρα Νταντάριο: Η απάντηση σε όσους τη λένε «κακή ηθοποιό» - «Πώς νομίζετε ότι κατάφερα να πάρω υποψηφιότητα για Emmy;»

Έχω συμμετάσχει σε κάποια πρότζεκτ που δεν με ανέδειξαν με τον τρόπο που θα έπρεπε, παραδέχτηκε η ηθοποιός

Αλεξάντρα Νταντάριο: Η απάντηση σε όσους τη λένε «κακή ηθοποιό» - «Πώς νομίζετε ότι κατάφερα να πάρω υποψηφιότητα για Emmy;»
Η Αλεξάντρα Νταντάριο ρωτήθηκε πρόσφατα σε συνέντευξη της τι ήταν αυτό που έχει γραφτεί για εκείνη όλα αυτά τα χρόνια και την έχει ενοχλήσει. Μιλώντας στο Elle, η ηθοποιός που έχει γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό από τις συμμετοχές της στις σειρές «True Detective», «The White Lotus» και «Mayfair Witches» αναφέρθηκε στη «χειρότερη φήμη» που δεν μπορεί να αποτινάξει από πάνω της.

Όπως είπε η ηθοποιός, αυτό που την ενοχλεί περισσότερο είναι η αρνητική κριτική σχετικά με τις υποκριτικές της ικανότητες. «Με ενοχλεί να λένε ότι είμαι κακή ηθοποιός», είπε χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια, ξεκαθάρισε τη θέση της, λέγοντας: «Δεν είμαι κακή ηθοποιός», ενώ πρόσθεσε: «Απλώς έχω συμμετάσχει σε κάποια πρότζεκτ που δεν με ανέδειξαν με τον τρόπο που θα έπρεπε. Εντάξει;».

Η Αλεξάντρα Νταντάριο υπογράμμισε επίσης τη σημασία της σκηνοθεσίας και του σεναρίου στην απόδοση ενός ηθοποιού. «Η σκηνοθεσία και το γράψιμο είναι το παν», είπε. «Μερικές φορές ο φωτισμός δεν είναι ο καλύτερος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαι καλή ηθοποιός».

Μάλιστα, έκλεισε τη συζήτηση με ένα αδιαμφισβήτητο επιχείρημα, υπενθυμίζοντας ότι έχει λάβει υποψηφιότητα για Emmy. «Πήρα υποψηφιότητα για Emmy. Πώς νομίζετε ότι το κατάφερα αυτό;», είπε αναφερόμενη στην ερμηνεία της στον πρώτο κύκλο του The White Lotus, που της χάρισε μια υποψηφιότητα στην κατηγορία Β' Γυναικείου Ρόλου.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Όσκαρ 2025: Καλύτερη ταινία το Αnora - Μπρόντι και Μάντισον οι μεγάλοι νικητές στην ερμηνεία

Ζελένσκι: Αν οι ΗΠΑ είναι έτοιμες υπογράφουμε για τις σπάνιες γαίες - Εγγύηση ασφαλείας ο ισχυρός Ουκρανικός στρατός

Άντριεν Μπρόντι κατέκτησε το δεύτερο Όσκαρ της καριέρας του: «Ας παλέψουμε για το σωστό»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Best of Network

Δείτε Επίσης