Ο Χάρης Τζωρτζάκης αναφέρθηκε στις επαγγελματικές ευκαιρίες που έχει χάσει εξαιτίας των πολιτικών του απόψεων, τις οποίες εκφράζει ανοιχτά. Παρότι έχει αποκλειστεί αρκετές φορές από δουλειές λόγω των πεποιθήσεών του, δήλωσε στην εκπομπή «Black Box» ότι δεν αισθάνεται αδικημένος.
Ο ίδιος τόνισε πως εκτιμά το γεγονός ότι οι συνεργασίες του προκύπτουν από ανθρώπους που σέβονται το σύνολο της προσωπικότητάς του και όχι απλώς για έναν ρόλο ή τις απόψεις του. «Έχω αποκλειστεί πολλές φορές από δουλειές, αλλά δεν νιώθω αδικημένος από αυτό. Δεν νιώθω ότι "αχ μου έχουν κλείσει πόρτες ή δεν με παίρνουν εμένα εκεί". Ίσα ίσα, νιώθω ότι οι συνεργασίες μου είναι με ανθρώπους που όντως με εκτιμάνε για το σύνολο της προσωπικότητάς μου και όχι γιατί με θέλουν απλώς για κάποιο ρόλο ή γιατί με θέλουν μόνο για τις απόψεις μου», είπε χαρακτηριστικά.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d7sbfo7r6nhd)
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Φυσικά έχω αποκλειστεί πολλές φορές λόγω πολιτικών θέσεων και πεποιήσεων και το ξέρω. Δεν μου αφήνει όμως, κάποιο δυσάρεστο συναίσθημα αυτό, ούτε νιώθω αδικημένος».
Τέλος, διευκρίνισε ότι ποτέ δεν επεδίωξε να γίνει διάσημος μέσω της τηλεόρασης, καθώς προτεραιότητά του είναι να παραμένει συνεπής στις απόψεις και τις αρχές του, τόσο στην επαγγελματική του πορεία όσο και στην προσωπική του ζωή.
«Για να νιώσεις αδικημένος, σημαίνει ότι θα ήθελες να πας προς αυτή την κατεύθυνση. Εγώ ποτέ δεν ήθελα να πάω προς αυτή την κατεύθυνση, να γίνω διάσημος και γνωστός μέσα από την τηλεόραση. Θέλω να λέω αυτά που πιστεύω, να κάνω αυτά που λέω. Προσπαθώ κάπως αυτά που λέω να τα τηρώ στην καθημερινότητα και τη ζωή μου», κατέληξε.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή