Η Κιάρα Φεράνινοσταλγεί το καλοκαίρι που πέρασε, όπως παραδέχτηκε στη νέα της ανάρτηση στα social media.
Η διάσημη Ιταλίδα influencer επισκέφτηκε φέτος την Πάρο και τη Μύκονο, από όπου και μοιράστηκε πολλές φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους.
Στη νέα της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κιάρα Φεράνι ανάρτησε μερικά ακόμα στιγμιότυπα από τις διακοπές της στην Ελλάδα.
Σε αυτά, ποζάρει και στα δύο νησιά και μοιράζεται τις αναμνήσεις της με τους ακόλουθούς της. Στη λεζάντα της δημοσίευσής της έγραψε: «Καλοκαιρινή νοσταλγία».
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.