Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ ανέφερε στην εκπομπή «Buongiorno» πως η σπουδαία ερμηνεύτρια κάνει φυσικοθεραπείες και θα τις συνεχίσει, ενώ τόνισε πως η ομάδα των ιατρών της θα αποφασίσει αν θα επιστρέψει σπίτι της.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d5kvudvxbhh5)
Πιο αναλυτικά, είπε: «Κάνει φυσικοθεραπείες και συνεχίζει. Αυτά τα περιστατικά θέλουν μεγάλο χρονικό διάστημα φυσικοθεραπειών, θέλουν πολύ χρόνο. Απ΄ ότι κατάλαβα θέλουν να συνεχίσουν εδώ και να μη φύγουν στο εξωτερικό».
Στη συνέχεια, η Ματίνα Παγώνη πρόσθεσε: «Δεν είναι τόσο εύκολα, πρέπει να έρθει και συγγενής μαζί σου, να σε στηρίξουν, να είσαι με ανθρώπους δικούς σου, θέλει και ψυχολογική υποστήριξη».
Για το αν θα επιστρέψει στο σπίτι της η Μαρινέλλα, ανέφερε: «Θα αποφασίσει η ομάδα φυσιάτρων αν θα πάει να συνεχίσει στο σπίτι της ή όχι. Αυτοί βλέπουν την πρόοδο γιατί στο σπίτι δεν υπάρχουν τα απαραίτητα μηχανήματα για να γίνουν κάποιες ασκήσεις».
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.