Οδυσσέας Σταμούλης: Για τον πιτσιρικάκο μου δεν θέλω να μιλάω
Ο ηθοποιός δεν θέλησε να αναφερθεί στον γιο του που πέθανε από πνιγμό τον Αύγουστο του 2023
Ο Οδυσσέας Σταμούλης συγκινήθηκε καθώς αναφέρθηκε στον χαμό του γιου του, στην εμφάνισή του στην εκπομπή «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης 9 Οκτωβρίου.
Ο 11χρονος γιος του ηθοποιού πέθανε από πνιγμό στους Φούρνους της Ικαρίας τον Αύγουστο του 2023.
«Είμαι όσο καλά μπορώ, με την έννοια ότι προσπαθεί κανείς να δει την κάθε μέρα σαν καινούργια αλλά αυτό δεν είναι πάντα εύκολο. Τώρα τι να πει κανείς; Ασ’ τα… τώρα λέμε για τις κωμωδίες. Ίσως έχει ο άνθρωπος μία δυνατότητα να ζει όσο είναι να ζει, δεν ξέρω», είπε αρχικά ο Οδυσσέας Σταμούλης.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4r5o8cc0uc9)
Ωστόσο, ο ηθοποιός είπε ότι δεν θέλει να μιλάει για τον γιο του, γιατί δεν είναι όλοι οι γονείς που έχουν χάσει παιδιά αναγνωρίσιμοι: «Κατ’ αρχάς, εγώ για τον πιτσιρικάκο μου δεν θέλω να μιλάω. Μου φαίνεται λίγο άδικο για άλλα παιδιά, των οποίων οι γονείς δεν έτυχε να είναι αναγνωρίσιμοι. Ο πόνος της απώλειας είναι για όλους τους γονείς το ίδιο, όσο γνωστοί κι αν είναι. Το να σου λείπει το παιδί είναι το ίδιο όποιος και να ‘σαι, γι’ αυτό και αποφάσισα να μην τον θυμάμαι δημόσια».
Σχετικά με την υπόθεση των Τεμπών, ο Οδυσσέας Σταμούλης ανέφερε: «Εγώ είμαι μια μεμονωμένη περίπτωση, αλλά θα ήθελα να κάνω μία δημόσια παράκληση στους γονείς των παιδιών που χάθηκαν στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, να μείνουν ενωμένοι και να το κυνηγήσουν μέχρι τέλους. Να σκεφτούν πόση δύναμη παίρνουμε εμείς από όλους αυτούς, όταν τους βλέπουμε να αγωνίζονται. Είναι σαν να είμαστε κι εμείς εκεί. Αυτό ήθελα να πω σχετικά με χαμούς παιδιών».
«Σας παρακαλώ, παιδιά, έχετε απόλυτο δίκιο, αλλά ας το αφήσουμε», είπε στο τέλος ο Οδυσσέας Σταμούλης, καθώς δεν θέλησε να μοιραστεί περισσότερα.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.