Η πρώην παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και θέλησε να πάρει θέση για τα όσα ακούγονται σχετικά με το τραγούδι.
«Δεν ξέρω αν έχει νόημα να πω αν μου αρέσει το τραγούδι, αλλά θα σου πω ότι μου αρέσει. Αυτό που μου έχει κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση είναι πώς διείσδυσε στον δημόσιο λόγο και όλοι συζητάνε για αυτό», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czros9xrm6ip)
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Βλέπεις ανθρώπους οι οποίοι δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ με τη Eurovision, να γράφουν κατεβατά με τη γνώμη τους για το τραγούδι. Μιλάμε για αδιανόητες επιδόσεις στο Youtube και το Spotify».
Για 17η χρονιά το Stelios Philanthropic Foundation και ο ιδρυτής του, Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, επιβραβεύουν νέους επιχειρηματίες με καινοτόμες και δυναμικές επιχειρήσεις.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Με το Outdoor Cooking ecosystem, η Miele επαναπροσδιορίζει την εμπειρία της σύγχρονης φιλοξενίας, μεταφέροντας την premium κουζίνα στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού