Ντακότα Τζόνσον: Αποκάλυψε ότι λαμβάνει γράμματα από φυλακισμένους άντρες

Ντακότα Τζόνσον: Αποκάλυψε ότι λαμβάνει γράμματα από φυλακισμένους άντρες

«Παίρνω μόνο γράμματα από άντρες στη φυλακή και πολύ περίεργα πράγματα με το ταχυδρομείο!» δήλωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός

johnson_1234
Η Ντακότα Τζόνσον αποκάλυψε ότι λαμβάνει γράμματα θαυμαστών από άνδρες στη φυλακή και «πολύ περίεργα πράγματα με το ταχυδρομείο».

Εμφανιζόμενη στο επεισόδιο της Παρασκευής του The Graham Norton Show η 34χρονη ηθοποιός του «Fifty Shades Of Grey» ήταν μαζί με τον Στέρλινγκ Κ. Μπράουν, ο οποίος αποκάλυψε ότι οι θαυμαστές του τον επαινούν επειδή «άλλαξε τη ζωή τους».

Ο ηθοποιός μιλώντας για τη σειρά στην οποία συμμετείχε, το «This is Us», είπε: «Οι άνθρωποι εξακολουθούν να έρχονται σε μένα για να με αγκαλιάσουν και να μου πουν ότι η εκπομπή άλλαξε τις ζωές τους. Πώς τους παρείχε κάποια μορφή κάθαρσης. Δεν ήξερα ότι θα είχε τέτοιο αντίκτυπο. Ήταν πραγματικά υπέροχο».
Η Τζόνσον απάντησε χιουμοριστικά: «Αυτό δεν μου συμβαίνει ποτέ. Παίρνω μόνο γράμματα από άντρες στη φυλακή και πολύ περίεργα πράγματα με το ταχυδρομείο!».

Η αποκάλυψή της έρχεται μετά τον συμπρωταγωνιστή της στο «Fifty Shades Of Grey», Τζέιμι Ντόρναν, ο οποίος εξομολογήθηκε ότι είχε λάβει γράμματα που ισχυρίζονταν ότι ήταν πατέρας ενός παιδιού μαζί με την Τζόνσον.

Το 2020, είχε πει: «Κάποιος είπε ότι ήταν το παιδί μου και η γυναίκα μου θα έπρεπε να ξέρει ότι έχω ένα παιδί 7 ετών... Νομίζω ότι προσπαθούσαν να πουν ότι το παιδί ήταν δικό μου και της Ντακότα Τζόνσον και ότι είχαμε αποκτήσει αυτό το μωρό ενώ γυρίζαμε την πρώτη ταινία "Fifty Shades Of Grey". Μας κέντρισε το ενδιαφέρον, ας πούμε. Ήταν λίγο φρικιαστικό».

Η Τζόνσον βρέθηκε στην εκπομπή για να συζητήσει για την ένταξή της στο σύμπαν της Marvel και τον ρόλο της ως Madame Web. Είπε: «Είναι ένας νέος χαρακτήρας και αυτή είναι μια νέα εκδοχή μιας ταινίας της Marvel. Είναι διαφορετική και γειωμένη και από μια εντελώς γυναικεία οπτική γωνία... Είναι εντελώς αυτόνομη».

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Χρύσα Παπά: Με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη είχαμε κάνει μια hardcore ερωτική σκηνή και είχαμε βγει δεύτεροι σε βραβεία


Ο Κάιλ Γουόκερ άφησε έγκυο την ερωμένη για 2η φορά, ενώ η σύζυγος περιμένει το 4ο παιδί τους


Νίκος Παππάς: Το διαδίκτυο για τον φοιτητή του 30ου εξαμήνου - Πάτησε το πόδι του στη Νομική για να ψηφίσει κατάληψη

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης