Madame Web: Η Σίντνεϊ Σουίνι μεταμορφώνεται στην πιο σέξι «Spider Woman» - Δείτε βίντεο

Madame Web: Η Σίντνεϊ Σουίνι μεταμορφώνεται στην πιο σέξι «Spider Woman» - Δείτε βίντεο

Η πρώτη φωτογραφία της 26χρονης ηθοποιού κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο - Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 14 Φεβρουαρίου

sintnei-souini
Η Σίντνεϊ Σουίνι μεταμορφώθηκε για τις ανάγκες του ρόλου της «Spider Woman» στη νέα ταινία Madame Web και οι πρώτες φωτογραφίες κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο.

Η 26χρονη ηθοποιός του «Euphoria» συμπρωταγωνιστεί στη νέα ταινία της «Marvel», με τίτλο «Madame Web», που θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Στην ταινία, παραγωγή της Sony, παίζει μαζί της η σταρ της ταινίας «Fifty Shades of Grey», Ντακότα Τζόνσον, στον ρόλο της Madame Web.

Κλείσιμο


Στην αφίσα της ταινίας που κυκλοφόρησε, η Σίντνεϊ Σουίνι εμφανίζεται με μία μαύρη δερμάτινη στολή με γαλάζιες λεπτομέρειες κι ίδια μάσκα που καλύπτει το πρόσωπό της.

Ο χαρακτήρας της Web Madame εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο κόμικ «The Amazing Spider-Man» της δεκαετίας του 1980 και συγκεκριμένα, στο τεύχος αριθ. 210.

Το «Madame Web» είναι η πρώτη ταινία με υπερήρωες της Sony και είναι η τέταρτη ταινία στο σύμπαν του «Spider-Man» του στούντιο.

Δείτε το τρέιλερ:

MADAME WEB – Official Trailer (HD)
Το «Madame Web» είναι η πρώτη ταινία της Sony με υπερήρωες, ενώ αποτελεί την τέταρτη και τελευταία ταινία, εμπνευσμένη από το σύμπαν του «Spider-Man».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το «Madame Web» είναι η πρώτη μεταφορά κόμικς της Sony που έχει πρωταγωνίστρια γυναίκα. Η Σ. Τζ. Κλάρκσον, η οποία είχε αναλάβει το «Jessica Jones» και το «The Defenders» της Marvel, σκηνοθετεί την ταινία.

Τον Νοέμβριο του 2022, η Σίντνεϊ Σουίνι είχε κάνει δηλώσεις στο Variety, σχετικά με τη συνεργασία της με την Ντακότα Τζόνσον σστην ταινία.

Όπως είχε πει, αρχικά ήταν πολύ νευρική κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους, καθώς θεωρούσε την Τζόνσον «πολύ καυτή».

«Πρέπει να πω ότι είχα δει κρυφά το "Fifty Shades of Grey" στο γυμνάσιο. Οι γονείς μου δεν με άφησαν να το δω, αλλά το είδα. Είμαι μεγάλη θαυμάστριά της», είχε δηλώσει.



Ειδήσεις σήμερα:

«Θα το τακτοποιήσω» είπε ο 50χρονος στην κόρη του και σκότωσε τον 33χρονο που τη βίαζε από τα 9 της

Νταλάρας κατά Ρέμου και Αργυρού: Η σύγκριση με Μπιθικώτση και τα σχόλια για «μπιφτέκια και λουκάνικα»

26χρονη καθηγήτρια έβαζε μαθητές να κρατάνε τσίλιες για να κάνει σεξ με 16χρονο - Τους κάλυπτε ο πατέρας του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης