Τόλης Παπαδημητρίου: Μου λείπει το άστρο του Νίκου Μουτσινά

Τόλης Παπαδημητρίου: Μου λείπει το άστρο του Νίκου Μουτσινά

Το «Καλό μεσημεράκι» ήταν μεγάλο σχολείο, δήλωσε

papadimitrioy_-_moutsinas
Ο Τόλης Παπαδημητρίου αναφέρθηκε στην συνεργασία του με τον Νίκο Μουτσινά, αλλά και το νέο τηλεοπτικό βήμα της Κατερίνας Ζαρίφη στο OPEN, σε συνέντευξη που έδωσε στην κάμερα του «Fay’s Time».

Αρχικά, δήλωσε: «Η συνεργασία με τον Νίκο Μουτσινά στο "Καλό μεσημεράκι" ήταν μεγάλο σχολείο. Δηλαδή ήταν σαν να έχω κάνει ΟΥΚάς με τον Νίκο και το Καλό Μεσημεράκι για τέσσερα χρόνια. Μετά από αυτό νομίζω ότι εγώ μπορώ να κάνω τα πάντα. Με είχε δυσκολέψει η ταχύτητα, που έπρεπε κάθε μέρα να σκεφτόμαστε κάτι έξυπνο όπως επίσης και η ένταση που φέρνει όλο αυτό το πράγμα. Το ίδιο πράγμα όμως ακριβώς που ήταν δύσκολο, αυτό το έκανε και ωραίο. Σήμερα από την τηλεόραση μου λείπει το άστρο του Νίκου Μουτσινά, που βγαίνει στον φακό και δεν έχει με το τι λέει ακριβώς αλλά έχει να κάνει με την διάθεση που βγάζει. Αυτό μου λείπει».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwhewg6rmsmx)


Κλείσιμο
Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Το κενό που άφησε ο Νίκος θα μπορούσε να μείνει και κενό. Είδα το πρώτο επεισόδιο της εκπομπής της Κατερίνας Ζαρίφη στο web το βράδυ και ήταν αρκετά αμήχανο. Αυτή είναι η αλήθεια. Δηλαδή νομίζω και οι ίδιοι το ξέρουν, επαγγελματίες είναι όλοι, δεν είναι τίποτα που ήρθαν τώρα ξαφνικά από αλλού… Αλλά ήταν άβολο, δεν μπορώ να πω ψέματα. Ελπίζω όμως να το βρουν γιατί ξεκίνησαν τώρα σε κάτι που δεν το ξέρουν ούτε και οι ίδιοι. Θεωρώ ότι πρέπει να αφήσουν την Κατερίνα λίγο πιο ελεύθερη και θα αφήσω λίγο χρόνο, εγώ δηλαδή θέλω να το δω σε δυο εβδομάδες από τώρα πως θα είναι».

Φωτογραφίες: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

«Πυρετός» στον ΣΥΡΙΖΑ πριν το σημερινό Εκτελεστικό Γραφείο - Τι συζήτησαν οι ομάδες Αχτσιόγλου, Παππά

Κυριαρχία της ΝΔ στη δημοσκόπηση της GPO - «Nτέρμπι» ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ για τη δεύτερη θέση

«Διμέτωπος» Ισραήλ με Ερντογάν και Γκουτέρες - Αποφασισμένος ο Νετανιάχου για χερσαία εισβολή στη Γάζα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης