Ο Πάνος Μουζουράκης πραγματοποίησε στο Θέατρο Άλσος μια μεγάλη συναυλία το βράδυ της Τετάρτης 28 Ιουνίου.
Ο γνωστός τραγουδιστής ερμήνευσε αγαπημένα τραγούδια μπροστά σε ένα μεγάλο πλήθος, στο οποίο βρίσκοταν και η σύζυγός του, Μαριλού Κοζάρη, η οποία απολάμβανε τη μουσική στις πρώτες θέσεις.
Το ζευγάρι παντρεύτηκε στην Αίγινα στις 27 Μαΐου, σε μια όμορφη τελετή στην οποία παρευρέθηκαν συγγενείς και φίλοι. Ο τραγουδιστής και η φαρμακοποιός επίσης περιμένουν το πρώτο τους παιδί.
Πάντως, το ζευγάρι φροντίζει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την ιδιωτική τους ζωή, καθώς σπάνια μιλούν για αυτήν ή τη μοιράζονται στα κοινωνικά δίκτυα.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.
Στο πλαίσιο του Delphi Economic Forum 2026, ο κ. Βωβός τόνισε την ανάγκη διασφάλισης της επιχειρησιακής συνέχειας σε περιόδους έντονων αλλαγών και κρίσεων.